سلام
امروز مصاحبه رتبه ۴ را اماده کردیم. خانم ارشدی از جمله دوستان بسیار فعال گروه بودند و در همه پرسش ها و پاسخ ها مشارکت داشتند. ایشان در آزمونها هم وضعیت خیلی خوبی داشتند و چند باری هم رتبه یک شدند. علی ای حال در کنکور اصلی رتبه ایشان ۴ شد و به ایشان تبریک عرض می کنم و بابت شرکت در مصاحبه هم از ایشان تشکر می کنم. انشالله در بقیه مراحل زندگی هم موفق باشند
۱- ۱- با سلام، لطفا خودتان را معرفی کنید و رتبه (کل و سهمیه) و درصدهای خود را عنوان کنید.
با سلام.
مائده ارشدی هستم رتبه ۴ در کل و ۴ در سهمیه.
درس مبانی ۸۸٫۸۸درصد اصطلاحات ۷۹٫۶۳ درصد بیماری ها ۴۴٫۴۴ درصد بهداشت ۴۴٫۴۴
درس آمار ۶۲٫۵۰ درصد زبان ۵۴٫۷۰ درصد
۲- کلا چه شد که تصمیم گرفتید وارد این رشته شوید؟
از اول قبولی در کارشناسی همیشه علاقه داشتم که تحصیلاتم را محدود و مختصر به یک زمان نکنم و ادامه تحصیل از علایق بنده بود.از طریق اساتید و دوستانی که این رشته(اپیدمیولوژی) را ادامه می دادند با اپیدمیولوژی و دروسَش اشنا شدم .به نظر من رشته ای هست که جای پیشرفت و کار زیادی داره.
۳- از چه طریقی فهمیدید که منابع و کتب مورد نیاز، کدام ها هستند؟
اولین بار از طریق اساتید دانشگاه و به طور کامل از طریق سایت دکتر عباس عباسی قهرمانلو
۴- لطف کنید برای هر درس زیر بفرمایید چه کتبی را مطالعه کردید؟ (فقط کتب اصلی)
مبانی: کتاب لئون گوردیس و ۸ فصل اول کتاب اصول و مبانی پیشرفته دکتر عباسی
اصطلاحات:کتاب دکتر ناصری
بیماریها:سه جلد کتاب بیماری های دکتر پروین یاوری
بهداشت عمومی:سه جلد کتاب دکتر حاتمی (با توجه به برنامه دکتر عباسی فصولی که مهم تر بودند پیشنهاد شد)
آمار: کتاب دکتر کاظم محمد (من فقط سر فصل ها را از این کتاب خوندم)
زبان: لغات تافل و ۱۱۰۰ لغت و ۵۰۴ را کامل خوندم.و مهارت های تست زنی کتاب امیر لزگی
۵- لطف کنید برای هر درس زیر بفرمایید چه کتبی را مطالعه کردید؟ (فقط کتب تستی)
مبانی: IQB دکتر عباس عباسی
اصطلاحات: IQB دکتر عباسی مخصوص اصطلاحات
بیماریها:کتاب ماطراحان دکتر عباسی
بهداشت عمومی: از همان کتاب IQB جامع ۱۵ سال کنکور اخیر را تست زدم
آمار: دکتر محمود یوسفیdrs
زبان: برای تست زنی از کتاب لزگی و از سال ۹۰ به بعد کنکور ها ی زبان را مطالعه کردم
۶- لطف کنید برای هر درس زیر بفرمایید روش مطالعه شما چگونه بود؟
مبانی: درس مبانی را هر روز مطالعه می کردم.از مهر ماه که با برنامه دکتر عباسی پیش رفتم سعی کردم از برنامه عقب نیوفتم و خداروشکر همیشه با برنامه پیش رفتم.من از مهر تا اسفند روزانه ۵ ساعت مطالعه داشتم و بعد عید روزی ۱۰ ساعت مطالعه مفید داشتم که تمامی دروس را بعد از عید در یک روز می خواندم. اما از اول مهر تا اسفند ۵ ساعت بیشتر مطاعه نداشتم و برای مبانی یک ساعت و نیم وقت می گذاشتم.هر فصلی را که می خواندم نکاتش را یادداشت می کردم و تست های اخر فصل گوردیس را تمام حل می کردم.در گروه اپیدمیولوژی با دوستان سوالات را به اشتراک می گذاشتیم و این خیلی کمک کننده بود.
اصطلاحات: اصطلاحات را از مهر ماه تا اسفند ماه یک روز در میان مطالعه می کردم و یک ساعت و نیم به ان اختصاص می دادم.این درس برای من کمی مشکل بود مخصوصا دور اول واقعا از خوندنش ناامید می شدم.ولی برای بار دوم و سوم لذت بخش بود و حتی زمانی که این کتاب را واقعا مفهومی خوندم تازه خیلی از نکات کتاب گوردیس را درک کردم.سعی کردم یک روز درمیان ۵ ص اصطلاحات بخوانم و نکات مهم را هایلایت کنم.و نوبت بعدی یک ربع اول درس را به مرور نکات قبلی اختصاص می دادم.وقتی هر فصل تمام می شد تست می زدم تا با کلماتی که بیشتر در کنکور تکرار می شود اشنا شوم و اشکالات خواندنم را بفهمم.
بیماریها:کتاب بیماری ها را هم مثل اصطلاحات یک روز در میان می خواندم .همیشه وقتی اصطلاحاتاتم تمام می شد کتاب بیماری ها را شروع می کردم.یک فصل را برای یک روز اختصاص می دادم و نکات مهم را هایلایت می کردم.درس سرطان را پارسال خلاصه کردم و از این لحاظ کارم خیلی راحت تر شد چون فقط خلاصه های درس سرطان را می خوندم.برای بیماری های واگیر دروه کمون و بقیه نکات مهم را با مداد بالای ص یادداشت می کردم.
بهداشت عمومی: سه جلد دکتر یاوری را تهیه کردم و با پیشنهاد دکتر بعضی از سر فصل هارا مطالعه کردم.ماه اخر دستورالعمل های واکسناسیون و تنظیم خانواده را هر چندبار مطالعه کردم. ولی متاسفانه امسال دروس بیماری ها و مخصوصا بهداشت عمومی خیلی فراتر از یک کتاب خاص بود پیشنهادم اینه دوستان تمام دستورالعمل های به روز را داشته باشند
آمار:یک روز درمیان هر فصلی از کتاب دکتر کاظم محمد را که می خواندم بلافاصله از کتاب dr تست می زدم که درس را کامل بفهمم.من امارم فوق العاده ضعیف بود و تقریبا هیچ نکته ای از آمار دوران کارشناسی یاد نگرفتم. در گروه دوستان خیلی کمک می کردند جا داره تشکر کنم از خانم متین شکر گذار و سمیرا کاظمی و الهه حصاری و مینا جون .با کمک دوستان بود که خیلی از مشکلاتم را فهمیدم.به نظر من گروهی درس خوندن واقعا کمک کننده و امید بخش هست به شرط اینکه روی زمان مدیریت داشته باشیم.
زبان: برای درس زبان من هر شب یک ساعت کامل مطالعه داشتم.لغات تافل و ۱۱۰۰ و ۵۰۴ را در یک دفترچه یادداشت می کردم و تا کنکور ۶ بار مرور کردم.کتاب لزگی واقعا عالی بود.من تمامی ۱۲ مهارت های این کتاب را مطالعه کردم سعی می کردم در حل ریدینگ ها از آنها استفاده کنم.
۷- دیدگاهی در بین دانشجویان وجود دارد که اعتقاد دارند که برای اپیدمیولوژی حداقل باید دو سال پشت کنکور ماند. نظرتان در این باره چیست؟
اصلا همچنین عقیده ای را قبول ندارم.نه تنها برای اپیدمیولوژی بلکه برای هر کاری اگر اراده و تصمیم قاطع داشته باشیم هر کاری شدنی هست به شرط انکه از راه درست و با برنانه ریزی کامل پیش بریم.خیلی از دوستانم سال اول همین رشته را قبول شدند. من همیشه پیش خودم تکرار می کردم اگر انها می توانند منم می توانم .خداروشکر به نتیجه کار رسیدم.
۸- قبل از کنکور، رتبه ای که دوست داشتید کسب کنید، چند بود؟
زیر ۵
۹- آیا از این رتبه راضی هستید؟ چرا؟
بله. به نظر خودم اندازه تلاش و زحماتم این رتبه مزد بنده بود.با اینکه از درصد بیماری ها و بهداشتم اصلا راضی نیستم و سوالات کنکور واقعا فراتر بود ولی در کل راضی ام.
۱۰- طبیعتا کنکور همراه با یاس و ناامیدی است. شما در طول دوره آمادگی، برای مقابله با این مشکل چه کارهایی انجام دادید؟
قبل از مهر ماه هدفم را روی کاغذی نوشتم و هر زمان که خسته می شدم کاغذ را نگاه می کردم.به نظر من مثبت اندیشی یه نیروی قوی هست که فقط خود ادم می تونه این نیرو را به خودش هدیه بده.شب ها دعا می کردم و از خدا می خواستم منو تو این مسیر کمک کنه.
۱۱- به نظرتان ایده آل ترین روش مطالعه زبان انگلیسی چیست؟ آیا روش خودتان را بهترین می دانید؟
من از روش خودم راضی هستم لغات زبان خیلی فراگیر هست و هر چند کتاب که بتوان خواند واقعا مفیده .لغات تافل و ۱۱۰۰ عالی هستند ۵۰۴ برای من کمی ساده بود.۱۱۰۰ لغت واقعا پیچیده تر بود.فقط تست زنی و اشنایی با لغات زبان کافی نیست بلکه نحوه ی مدیریت زمان در ریدینگ هم خیلی مهمه.در کنکور امسال ۵ تا متن زبان بود که متن زیادی داشتن ولی اسون بودند. راه کار های خواندن ریدینگ هم مهمه که تو کتاب لزگی تمام توضیح داده.
۱۲- شما بطور کلی منابع را چند دور مطالعه کردید؟
کل کتاب مبانی و اصطلاحات را ۵ بار کامل مرور کردم.جوری که بار اخر واقعا خیلی از نکات را از حفظ بودم.برای کتاب مبانی بیشتر تمرکزم روی کتاب گوردیس بود و سعی کردم کتاب متعدد نخونم و خودم را گیج نکنم.خداروشکر از درصد مبانی ام راضی ام.برای تست مبانی فقط از کتاب IQB دکتر عباسی استفاده کردم.این کتاب واقعا عالیه توضیحاتی که برای هر تست داده خودش یه کتاب فوق العاده می شه.برای بیماری ها هم فقط و فقط مرور کردن و تست زنی را پیشنهاد می کنم. بیماری ها را هم ۵ بار کامل مرور کردم. در کل من تمامی کتاب هارا سه ماه اخر نزدیک کنکور باهم پیش بردم و هر ماه کامل مرور می کردم.
۱۳- از چه زمانی تست زدید؟
یک ماه اخر را کامل برای مرور و تست زنی گذاشتم.البته زبان و امار را همراه با فصولی که می خوندم همان روز تست می زدم و اصطلاحات را همان طور که گفتم با تمام شدن هر فصل تست می زدم ولی به طور جدی تست زدن را برای اخرین ماه نزدیک کنکور گذاشتم
۱۴- کدام ماده درسی شما را بیشتر به زحمت انداخت؟ بعبارت دیگر با کدام درس در طول آمادگی برای کنکور بیشتر مشکل داشتید؟
اصطلاحات برای اولین بار خواندن و کتاب امار
۱۵- بطور میانگین روزانه چند ساعت مطالعه داشتید؟
از اول مهر ماه تا اسفند روزانه ۵ ساعت و بعد از عید تا کنکور روزانه ۱۰ ساعت مفید مطالعه داشتم.
۱۶- مستحضر هستید که سایت و گروههای تلگرامی دکتر عباسی در حال حاضر مورد استفاده تعداد زیادی از داوطلبین قرار می گیرند. هر آنچه که می خواهید به داوطلبین سال بعد بگویید در این قسمت بیان کنید:
من خودم از طریق دوستم با گروه دکتر عباسی آشنا شدم.از همان اول جو واقعا دوستانه ای داشت .بچه ها بدون هیچ چشم داشتی کمک همدیگه می کردند.بعد هم که با برنامه ریزی و ازمون های دکتر اشنا شدم.برنامه هاشون عالی و ازمون های دکتر عالی تر بود.مشکلات هر درسی را کامل می فهمیدیم و تمام تلاشمون را برای رفع کردن ان می ذاشتیم.از فعل جمع استفاده می کنم چون واقعا توی این یکسال با بچه های گروه پیش رفتیم.
۱۷- برخی دوستان علی رغم تلاش شان قبول نشدند. توصیه شما به این دوستان چیست؟
من همیشه این نکته را تو زندگی ایم قبول دارم که هیچ موقع برای رسیدن به هدف هام دیر نیست.اگر بقیه موفق می شوند پس منم می تونم فقط باید توانایی هام را بشناسم.پیشنهادم به دوستانی که قبول نشدند اینه که هیچ موقع ناامید نشوند و قوی تر از قبل ادامه بدهند و ایمان داشته باشند زمان رسیدن به ارزو های هر کسی مثل بقیه نیست.
۱۸- در صورتی که شاغل (کارمند یا آزاد و …) هستید، چگونه توانستید هم به کارتان برسید و هم به مطالعه؟
کارمند نیستم ولی مربی بهداشت بودم که خیلی به ساعات مطالعه ام اسیب نرسوند.چون یک روز در هفته بود.پنج شنبه ها هم کلاس می رفتم.
۱۹- در صورتی که پدر یا مادر هستید، چگونه توانستید هم به فرزند(ان) خود برسید و هم به مطالعه؟
مجرد هستم.
۲۰- آیا شما در آزمون های آزمایشی خاصی شرکت کرده بودید؟
بله ازمون های دکتر عباس عباسی قهرمانلو
۲۱- تاثیر این آزمونها در برنامه ریزی و رتبه ای که کسب کردید چقدر بود؟
واقعا عالی بود.نحوه ی برنامه ریزی دکتر مفید بود و از وقت تلفی بدور بود.سوالات ازمون واقعا سطحش بالا بود مخصوصا مبانی و اصطلاحات و آنار عالی بودند.
۲۲- اگر سوالی از قلم افتاده یا چیزی برای گفتن دارید بعنوان سخن پایانی می شنویم:
به عنوان سخن پایانی فقط می خوام تشکر کنم از دکتر عباسی به خاطر تمام روز هایی که کنار ما بودند و امید بهمون دادند که می تونیم به خواسته هامون برسیم.انشالله همیشه سلامت باشند.
در اخر از خانواده ام تشکر می کنم که همیشه کنارم بودند مخصوصا خواهر و برادرم.