مصاحبه با رتبه ۲ ارشد اپیدمیولوژی ۹۹ به همراه کارنامه

سلام

امروز مصاحبه با رتبه دو را آماده کردیم. ایشان در آزمونهای ما نبودند منتهی در گروه تلگرامی از آن دسته افرادی بودند که تا روز اعلام نتایج بنده ایشان را نمی شناختم. در هر حال به ایشان تبریک عرض می کنم و برایشان آرزوی موفقیت دارم.

۱- با سلام، لطفا خودتان را معرفی کنید و رتبه (کل و سهمیه) و درصدهای خود را عنوان کنید.

سلام و عرض ادب زهراپاسخ هستم رتبه ۲سهمیه و۲ کل، پذیرفته شده در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با درصد های

مبانی اپیدمیولوژی:۷۱٫۱۱

اصطلاحات پزشکی:۸۱٫۴۸

اپیدمیولوژی بیماریها: ۵۹٫۷۲

بهداشت عمومی:۵۸٫۳۳

آمارزیستی:۸۶٫۱۱

زبان:۸۷٫۵

 

۲- چرا اپیدمیولوژی را برای ادامه تحصیل انتخاب کردید؟

من رتبه اول دانشگاه علوم پزشکی کرمان بودم با تشویق اساتید بزرگوارم و مادر عزیزم تصمیم به ادامه تحصیل گرفتم ولی چون تا بهمن ماه اقدامی نکرده بودم بعلت زمان کم قصد شرکت در آزمون امسال رو نداشتم ولی درنهایت با راهنمایی و توصیه های استاد گرامی دکتر عابدین ایرانپور از اساتید برجسته علوم پزشکی کرمان با اعتماد به نفس و اطمینانی که به من دادند تصمیم به جمع آوری منابع کردم. من به کارهای تحقیقاتی علاقه زیادی دارم که اپیدمیولوژی بهترین انتخاب برام بود.

 

۳- از چه طریقی فهمیدید که منابع و کتب مورد نیاز، کدام ها هستند؟

دکتر ایرانپور یکی از دانشجویان سال گذشته علوم پزشکی کرمان که رتبه دو سال گذشته هم بودند آقای محمدی را به من معرفی کردند و ایشان منابع رو گفتند همینطور مراجعه به سایت دکتر عباسی را ایشان به من پیشنهاد کردند.

۴- لطف کنید برای هر درس زیر بفرمایید چه کتبی را مطالعه کردید؟ (فقط کتب اصلی)

مبانی:  گوردیس

اصطلاحات:  فرهنگ دکتر ناصری

بیماریها: سه جلد دکتر یاوری

بهداشت عمومی: سه جلد دکترحاتمی ودستورالعمل واکسیناسیون

آمار: drs

زبان: لزگی

 

۵- لطف کنید برای هر درس زیر بفرمایید چه کتبی را مطالعه کردید؟ (فقط کتب تستی)

مبانی:  مجموعه سوالات کنکور کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی

اصطلاحات: مجموعه سوالات کنکور کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی

بیماریها: مجموعه سوالات کنکور کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی

بهداشت عمومی: مجموعه سوالات کنکور کارشناسی ارشد اپیدمیولوژی

آمار: drs

زبان: تست های کتاب لزگی

 

۶- لطف کنید برای هر درس زیر بفرمایید روش مطالعه شما چگونه بود؟

به صورت یک روز درمیان کتاب گوردیس و بیماریهای واگیر و روز بعد اصطلاحات و بیماریهای غیرواگیر رو میخوندم. کتاب drs آمار رو هم فصل به فصل پشت سرهم میخوندم و تست ها رو هم میزدم بینش هم جلد سرطان بیماریها رو میخوندم. بهداشت رو دو ماه آخرخوندم. زبان لزگی هرشب یک ساعت و نیم قبل از خواب مطالعه میکردم.

 

۷- امسال مهمان ناخوانده داشتیم. با آمدن کرونا خیلی چیزها تغییر کرد. تاثیر کرونا بر مطالعه شما چطور بود؟

باعث شد رفت و آمدها کم شه و فضای مطالعه برام بهتر شد.

۸- آیا از این رتبه راضی هستید؟ چرا؟

بله خیلی من توقع این رتبه رو نداشتم و خیلی شوکه شدم. من همیشه ازخدا کمک میخواستم و به او توکل کرده بودم، خدا خیلی خوب و بیشتراز آنچه که میخواستم بهم داد.

۹- طبیعتا کنکور همراه با یاس و ناامیدی است. شما در طول دوره آمادگی، برای مقابله با این مشکل چه کارهایی انجام دادید؟

من بهمن چندتا از منابع رو جمع آوری کردم و یه مسافرت بینظیر با دوستانم از طرف دانشگاه داشتم که تاثیر فوق العاده ای توی روحیه من داشت. از اوایل اسفند شروع به مطالعه کردم با این وجود بازهم پشیمان و ناامید میشدم و کل روز رو نمیخوندم ولی باز خودم رو پیدا میکردم و با خدا صحبت میکردم. اکثر مواقع اتفاقی با کلیپ های انگیزشی مواجه می شدم که برام معجزه میکرد.

۱۰- به نظرتان ایده آل ترین روش مطالعه زبان انگلیسی چیست؟ آیا روش خودتان را بهترین می دانید؟

بنظرم تکرار و تکرار لغات جدید. من لغات جدیدی که یاد میگرفتم توی دفترچه یادداشت و مرور میکردم. البته بیس زبانم خوبه و مشکلی با خوندن زبان نداشتم. بنظرم هرکس باید با توجه به سطحش روش مطالعه خودش رو پیدا کنه.

۱۱- شما بطور کلی منابع را چند دور مطالعه کردید؟

چندتا از فصلهای بهداشت عمومی و دستورالعمل واکسیناسیون یکبار و آمار دوبار وبقیه رو سه تا چهاربار البته برا اینکه سرعتم رو بالا ببرم بعضی ازمباحث و عناوین وقت گیر را گاهی هر چند مهم برا ی خودم حذف میکردم.

 

۱۲- از چه زمانی تست زدید؟

فکر کنم اواخر خرداد یا اوایل تیر بود که به مدت دو هفته تست زدم ولی متاسفانه اصلا زمان رو تنظیم نمی کردم و کنکور سه سال اخیر رو به این منظور هفته های آخرگذاشتم ولی بعلت خستگی و از دست دادن انگیزه و مشغولیت فکری قادر به عملی کردنش نشدم. به داوطلبان توصیه میکنم حتما مدیریت زمان رو جدی بگیرن و زمانشون رو حین مطالعه آزمون های گذشته تنظیم کنند.

۱۳- کدام ماده درسی شما را بیشتر به زحمت انداخت؟ بعبارت دیگر با کدام درس در طول آمادگی برای کنکور بیشتر مشکل داشتید؟

درس بیماریها و اصطلاحات اوایل برام دشواربود  ولی با هایلایت کردن قسمتهای مهم به مرور مطالعشون راحت تر شد.

۱۴- بطور میانگین روزانه چند ساعت مطالعه داشتید؟

در بهترین حالت ۷تا۸ ساعت. دو ساعت حدود ظهرها و بقیه رو عصر وشب میخوندم. من تا خواب کافی نداشته باشم نمیتونم مطالعه کنم و اصلا اهل شب بیداری و صبح خوندن نیستم و معتقدم وقتی مغز استراحت کافی داشته باشه یادگیری بهتره. بعضی از روزها هم حس و حال درس خوندن نداشتم.

۱۵- با توجه به قرنطینه کرونایی و تعطیلی دانشگاهها از حدود بهمن ماه، در ایام قرنطینه در تایم های فراغت چه می کردید؟

دیدن فیلم و سریال های مورد علاقم، شبکه های اجتماعی.

 

۱۶- مستحضر هستید که سایت و گروههای تلگرامی دکتر عباسی در حال حاضر مورد استفاده تعداد زیادی از داوطلبین قرار می گیرند. هر آنچه که می خواهید به داوطلبین سال بعد بگویید در این قسمت بیان کنید:

من همون اوایل با سایت دکتر عباسی آشنا شدم و مصاحبه رتبه های برتر رو خوندم که خیلی کمک کننده بود. به مرور با کانال و گروه تلگرامی آشنا و عضو شدم. گروه تلگرامی فرصت خوبیه برای داوطلبان که سوالهاشون رو میپرسن و دوستانه همدیگر رو یاری می کنند.

۱۷- مهمترین قسمت آمادگی برای هر کنکوری جمع بندی است. با توجه به تعویق هایی که افتاد، جمع بندی شما چگونه بود؟

شنیدن خبر تعویق کنکورباعث استرس من میشد. بعلت خستگی فقط میخواستم تموم شه. بعلت خلاصه برداری نکردن برای جمع بندی به مشکل برخوردم. مشغله فکری شروع طرح  رو هم داشتم. میتونم بگم از تعویق کنکور استفاده آنچنان مناسبی نکردم.

۱۸- در صورتی که شاغل (کارمند یا آزاد و …) هستید، چگونه توانستید هم به کارتان برسید و هم به مطالعه؟

شاغل نبودم

۱۹- در صورتی که پدر یا مادر هستید، چگونه توانستید هم به فرزند(ان) خود برسید و هم به مطالعه؟

نیستم

۲۰- آیا شما در آزمون های آزمایشی خاصی شرکت کرده بودید؟

خیر

۲۱- تاثیر این آزمونها در برنامه ریزی و رتبه ای که کسب کردید چقدر بود؟

یکی از اشتباهاتم این بود که برنامه ریزی مناسبی نداشتم. اگر در آزمونهای آزمایشی شرکت کرده بودم، برنامه ریزی اصولی داشتم و شرایط جلسه کنکور رو تمرین کرده بودم (منظورم مدیریت زمان هست) مطمئنم  میتونستم درصدهای بیشتری بزنم.

۲۲- روز کنکور برای شما چطور بود؟ مدیریت زمان را چطور انجام دادید؟

با وجود اینکه شب قبل خواب کمی داشتم و سرجلسه هم زمانم رو مدیریت نکردم خداروشکر با شرایط کنار اومدم و همه چیز راضی کننده بود برام.

۲۳- روز آزمون با داشتن استرس و … چگونه با ماسک و سایر ملزومات کرونا کنار آمدید؟

روز کنکور اصلا استرس نداشتم و قبل از شروع آزمون به خدا توکل کردم و نتیجه رو چه خوب چه بد به خودش سپردم و با آرامش سوالات رو جواب دادم. خوشبختانه با ماسک و… مشکلی نداشتم.

۲۴- اگر سوالی از قلم افتاده یا چیزی برای گفتن دارید بعنوان سخن پایانی می شنویم:

من معتقدم ما به هرچیزی فکر کنیم قدرت رسیدن بهش رو داریم و گرنه اصلا به ذهنمون خطور نمیکرد پس نباید نا امید بشیم وتلاشمون رو برای رسیدن بهش بکنیم. تشکر میکنم از پدر، مادر و برادر عزیزم که کلی من رو حمایت میکردن و بهم آرامش میدادن. از اساتید بزرگوارم در دوران کارشناسی که به من ایمان داشتن، اطمینان میدادن و من رو یاری میکردن. از دوستای عزیزم که بهم امید دادن و همه جانبه برام سنگ تموم گذاشتن. درنهایت از دکتر عباسی بزرگوار که داوطلبان رو یاری مییکنن و با ایجاد سایت و گروه این فرصت رو به داوطلبان دادن که بتونن در فضای دوستانه بهم کمک کنند.

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.

فوتر سایت

error: نمی توانید این متن را کپی کنید!