مصاحبه با رتبه ۶ ارشد اپیدمیولوژی ۹۸ به همراه کارنامه

امروز مصاحبه با خانم میلادگرجی آماده درج در سایت شده است. ایشان از جمله افرادی بودند که قدم به قدم پیشرفت کردند. در مراحل اولیه آزمونها شخصا ایشان را ضعیف می پنداشتم اما به مرور با قدرت ادامه دادند و توانستند با کسب رتبه ۶ دانشگاه علوم پزشکی تهران قبول شوند. 

از ایشان بابت شرکت در مصاحبه تشکر کرده و برایشان آرزوی موفقیت در بقیه مراحل زندگی را دارم

۱-          با سلام، لطفا خودتان را معرفی کنید و رتبه (کل و سهمیه) و درصدهای خود را عنوان کنید.

به نام خدا، معصومه میلادی گرجی هستم رتبه ۶ در کل و در سهمیه با درصد های:

مبانی: ۶۴٫۴%

اصطلاحات: ۷۹٫۶۳%

بیماریها: ۵۸٫۳%

بهداشت عمومی: ۴۷٫۲ %

آمار: ۷۶٫۳۸ %

زبان: ۴۴٫۴۴ %

۲-          کلا چه شد که تصمیم گرفتید وارد این رشته شوید؟

من از ترم ۳ که برای اولین بار با درس اپیدمیولوژی آشنا شدم به شدت علاقه مند به ادامه تحصیل در این رشته بودم و با توجه به کم بودن موقعیت شغلی در رشته بهداشت عمومی تصمیم به ادامه تحصیل داشتم.

۳-         از چه طریقی فهمیدید که منابع و کتب مورد نیاز، کدام ها هستند؟

ابتدا منابع امتحانی ارشد اپیدمیولوژی را از سایت های اینترنتی گرفتم ولی برای تهیه منابع و کتب مورد نیاز اولیه از سایت دکتر عباس عباسی قهرمانلو استفاده کرده و همچنین با یکی از دانشجویان ارشد اپیدمیولوژی مشورت کرده و از راهنمایی های ایشان استفاده کرده بودم. ابتدا به دلیل فیلترینگ تلگرام امکان دسترسی به گروه تلگرامی ارشد اپیدمیولوژی دکتر عباسی را نداشتم  و بخش دیگری از کتب تست را پس از دسترسی به این گروه تهیه کردم.

۴-         لطف کنید برای هر درس زیر بفرمایید چه کتبی را مطالعه کردید؟ (فقط کتب اصلی)

مبانی: اپیدمیولوژی گوردیس، اصول و مبانی پیشرفته اپیدمیولوژی (دکتر عباس عباسی قهرمانلو)

اصطلاحات: فرهنگ جامع همه گیر شناسی (دکتر کیومرث ناصری)

بیماریها: سه جلدی مرجع اپیدمیولوژی بیماری های شایع ایران

بهداشت عمومی: برخی از فصول کتاب جامع بهداشت عمومی و برخی از دستورالعمل ها ( واکسیناسیون و پیشگیری از بارداری)

آمار: روش های آماری و شاخص های بهداشتی (دکتر کاظم محمد)

زبان: لغات ۵۰۴ و کتب IQB (دکتر سارا شاهرضا)

 

۵-         لطف کنید برای هر درس زیر بفرمایید چه کتبی را مطالعه کردید؟ (فقط کتب تستی)

مبانی: مبانی اپیدمیولوژی (مهدی رنجبران) ، ۱۰۰۰ نکته در ۱۰۰۰ پرسش اپیدمیولوژی گوردیس (حبیب الله آذربخش)

اصطلاحات: IQB فرهنگ و اصطلاحات اپیدمیولوژی (دکتر عباس عباسی قهرمانلو)

بیماریها: اپیدمیولوژی بیماری های شایع (ما طراحان) (زیر نظر دکتر عباس عباسی قهرمانلو)

بهداشت عمومی: بانک آزمون بهداشت عمومی

آمار: سری مرور جامع آمار زیستی DRS (دکتر محمود یوسفی)

زبان: IQB  (دکتر سارا شاهرضا)

+ کتاب IQB ده سالانه اپیدمیولوژی (دکتر عباس عباسی قهرمانلو)

۶-         لطف کنید برای هر درس زیر بفرمایید روش مطالعه شما چگونه بود؟

من از برنامه مطالعاتی دکتر عباسی که تقریبا به صورت ماهانه بوده استفاده میکردم و برای خودم به صورت هفتگی و روزانه برنامه ریزی کرده بودم بدین صورت که سه هفته در ماه را به مطالعه قسمت های تعیین شده میپرداختم و یک هفته را مرور میکردم همچنین در هنگام مطالعه خلاصه نویسی نیز انجام میدادم که ماه آخر فقط خلاصه هارا مطالعه کردم. همچنین در هفته آخر، هر روز را به مطالعه ی نکات یکی از منابع درسی اختصاص دادم.

مبانی: هر روزه پس از مطالعه زبان دومین درسی بود که مطالعه میکردم از فروردین در طی دور دوم مطالعه پس از پایان هر فصل تست مربوطه به آن فصل را نیز مطالعه میکردم. در ماه پایانی دو دور نکات و خلاصه هایی را که تهیه کرده بودم مطالعه کردم.

اصطلاحات: هر روزه چند صفحه از این کتاب را مطالعه میکردم و آخرین درسی بود که در برنامه روزانه من قرار داشت از فروردین دور دوم مطالعه ی این کتاب را شروع کردم و اصطلاحات دشوار را مشخص کردم و دور سوم مطالعه این کتاب را با تاکید بر لغات مشخص شده  و به همراه مطالعه کتاب تست IQB مطالعه کردم همچنین در دور سوم لغات بسیار دشوارتر را علامت زدم و نکات مهم را یادداشت کردم و در هفته آخر تنها این لغات خیلی دشوار و نکات را مرور کردم.

بیماریها: معمولا در برنامه مطالعاتی هر روزه من قرار داشته به طوری که روز های فرد جلد ۱ و روز های زوج جلد ۲ و جمعه ها نیز جلد۳ را مطالعه میکردم و در هنگام مطالعه خلاصه نویسی انجام میدادم و از اردیبهشت فقط خلاصه ها را به همراه تست مطاله کردم.

بهداشت عمومی: فصول مشخص شده شده در برنامه مطالعاتی دکتر عباسی را تنها یک دور مطالعه کردم و از اردیبهشت هر وقت که وقت داشتم تست هارا مطالعه میکردم ولی در کل زمان کمی را به مطالعه بهداشت عمومی اختصاص دادم.

آمار: زیاد با آمار مشکلی نداشتم و هر زمانی که وقت داشتم طبق برنامه ماهانه دکتر عباسی مطالعه میکردم.

زبان: اولین درسی بود که در روز مطالعه میکردم و برنامه مطالعاتی روزانه ام را با زبان شروع میکردم و هر روز یه تعدادی لغات از ۵۰۴ را میخواندم و از بهمن کتاب IQB دکتر شاهرضا را شروع کردم.

 

۷-         دیدگاهی در بین دانشجویان وجود دارد که اعتقاد دارند که برای اپیدمیولوژی حداقل باید دو سال پشت کنکور ماند. نظرتان در این باره چیست؟

به شدت مخالفم، حداقل شرایط بنده این دیدگاه را رد میکند. بنده از مهر ماه شروع به مطالعه کردم و دانشجوی ترم ۷ بودم و در کنار درس دانشگاه و تکالیف و ارائه ها و گزارش کار و پایان نامه آن هم در خوابگاهی که سالن مطالعه ای نداشتیم  با امید و پشتکار مطالعه کردم و من شرایط مناسبی برای مطالعه نداشتم و میتوانم بگویم  تنها یک ماه پایانی را بدون مشغله و مفید درس خواندم.

۸-         قبل از کنکور، رتبه ای که دوست داشتید کسب کنید، چند بود؟

قبل از کنکور من علاقه ی زیادی به کسب رتبه ۵ داشتم اما بعد از روز کنکور به دلیل متفاوت بودن کنکور امسال حتی فکر نمیکردم که بتوانم رتبه ی زیر ۱۰ بیاورم.

۹-         آیا از این رتبه راضی هستید؟ چرا؟

بسیار خدا را شاکرم، با توجه به شرایطم و تلاشی که کرده بودم بهترین نتیجه را گرفتم.

۱۰-      طبیعتا کنکور همراه با یاس و ناامیدی است. شما در طول دوره آمادگی، برای مقابله با این مشکل چه کارهایی انجام دادید؟

شرایط من یاس و ناامیدی را ایجاب میکرد ولی من در تمام مدت سعی میکردم بدون توجه به این حس، فقط مطالعه کنم و از خانواده و دوستانم تشکر میکنم که همیشه در کنارم بودند و شرایط مناسب را برای مطالعه در خانه و خوابگاه ایجاد میکردند و همیشه حس خوب و مثبتی به من میدادند و در مواقعی که به شدت خسته میشدم یک روز را با خانواده و یا با دوستانم سپری میکردم و روز بعد سرشار از انرژی شروع به مطالعه میکردم.

۱۱-      به نظرتان ایده آل ترین روش مطالعه زبان انگلیسی چیست؟ آیا روش خودتان را بهترین می دانید؟

روش مطالعه خود را بهترین نمیدانم حتی با شرایطی که داشتم نیز بهترین روش را نداشتم و نیز دیر شروع به مطالعه درس زبان کردم ولی از نظر من حتما حتما باید روزانه و در بهترین زمان ممکن مطالعه شود.

۱۲-      شما بطور کلی منابع را چند دور مطالعه کردید؟

تقریبا تا اردیبهشت تمامی دروس را تمام کردم و پس از آن دروس مبانی و آمار و اصطلاحات را برای بار دوم مطالعه کردم و دو دور دیگر هم خلاصه هایشان را مطالعه کردم. برای درس بیماری ها از اردیبهشت دو دور خلاصه ها را مطالعه کردم و درس بهداشت عمومی را فقط یک دور مطالعه کرده بودم.

۱۳-      از چه زمانی تست زدید؟

پس از اتمام دور اول مطالعه هر درس که تقریبا از اول اردیبهشت بوده تست ها را شروع کردم (ولی مبانی و آمار را زودتر شروع کردم)

۱۴-      کدام ماده درسی شما را بیشتر به زحمت انداخت؟ بعبارت دیگر با کدام درس در طول آمادگی برای کنکور بیشتر مشکل داشتید؟ 

زبان و بیماری ها. زبان به دلیل پایه تقریبا ضعیف و دایره لغات کم و بیماری ها به دلیل خلاصه نویسی کردن که خدارو شکر این زحمات بی نتیجه نبوده.

۱۵-      بطور میانگین روزانه چند ساعت مطالعه داشتید؟

با توجه به شرایطی که داشتم اوایل  روزی ۳ الی ۴ ساعت ( که شاید ۲ ساعت آن مفید بوده) و در ماه آخر روزی ۶ الی ۷ ساعت.

۱۶-      مستحضر هستید که سایت و گروههای تلگرامی دکتر عباسی در حال حاضر مورد استفاده تعداد زیادی از داوطلبین قرار می گیرند. هر آنچه که می خواهید به داوطلبین سال بعد بگویید در این قسمت بیان کنید:

من تنها از برنامه و آزمون های دکتر عباسی استفاده کردم و بینهایت از ایشان سپاسگذارم که برنامه دقیق و منظم و آزمون های مناسبی را فراهم کرد که ما را در مسیر درست مطالعه قرار میداد و با ایجاد گروه تلگرامی امکان بحث و تبادل نظر را برایمان فراهم کردند و بدون هیچ چشم داشتی بی وقفه برای موفقیت دانشجویان تلاش کردند که رتبه های دانشجویانشان گویای این مطلب است.

۱۷-      برخی دوستان علی رغم تلاش شان قبول نشدند. توصیه شما به این دوستان چیست؟

سال پیش رو را با همت و پشتکار بیشتری شروع کنند تا به حول قوه الهی جزو نفرات برتر باشند.

۱۸-      در صورتی که شاغل (کارمند یا آزاد و …) هستید، چگونه توانستید هم به کارتان برسید و هم به مطالعه؟

نیستم

۱۹-      در صورتی که پدر یا مادر هستید، چگونه توانستید هم به فرزند(ان) خود برسید و هم به مطالعه؟

نیستم

۲۰-      آیا شما در آزمون های آزمایشی خاصی شرکت کرده بودید؟

خیر به جز آزمون ها و برنامه دکتر عباسی از آزمون ها و برنامه های هیچ موسسه ای استفاده نکردم.

۲۱-      تاثیر این آزمونها در برنامه ریزی و رتبه ای که کسب کردید چقدر بود؟

بسیار زیاد به طوری که شاید بدون استفاده از برنامه و آزمون های دکتر عباسی چنین رتبه ای را کسب نمیکردم. برنامه ی آقای دکتر عباسی مسیر درست مطالعه را به ما نشان داده و آزمون های ایشان ما را در مسیر درست مطالعه قرار میداد و مدیریت زمان و کاهش سوالات غلط، از دستاورد های مهم آزمون های آزمایش بوده.

۲۲-      روز کنکور برای شما چطور بود؟ مدیریت زمان را چطور انجام دادید؟

هفته ی پایانی، هفته بسیار پراسترسی برایم بوده شب کنکور تنها سه ساعت خوابیده بودم و این باعث شد روز کنکور حال مساعدی نداشته باشم. مدیریت زمان را از قبل در آزمون های دکتر عباسی تمرین کرده بودم و به همان منوال کنکور را سپری کردم. ترتیب به این صورت بود: مبانی- اصطلاحات- آمار- لغات زبان- بیماری ها- بهداشت عمومی- ریدینگ زبان.

۲۳-      اگر سوالی از قلم افتاده یا چیزی برای گفتن دارید بعنوان سخن پایانی می شنویم:

                                                                                                    

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.

فوتر سایت

error: نمی توانید این متن را کپی کنید!