مصاحبه با رتبه ۵ ارشد اپیدمیولوژی ۹۵ به همراه کارنامه

سلام 

امروز پس از ماهها یک مصاحبه جدید به دستمان رسید. آقای پاشاپور از عزیزانی هستند که ما دیر ایشان را شناختیم. البته شاید خودشان دوست نداشتند معرفی شوند و به همین خاطر خیلی دیر توانستیم با ایشان ارتباط برقرار کنیم. در هر حال از ایشان ممنونم که با ما همکاری کردند و همچنین بابت قبولی شان تبریک عرض می کنم انشالله که در بقیه مراحل زندگی خود نیز موفق و موید باشند.

۱-          با سلام لطفا خودتان رامعرفی کنید و رتبه و درصدهای خود را عنوان کنید.   

با سلام و احترام

هادی پاشاپور  نمره کل تراز به درصد ۷۳٫۵     رتبه ۵     مبانی اپیدمیولوژی ۹۵٫۵۶  اصطلاحات اپیدمیولوژی ۷۷٫۷۸

اپیدمیولوژی بیماریها ۶۹٫۴۴  بهداشت عمومی ۷۹٫۷۱  مقدمات آمار زیستی ۷۷٫۷۸  زبان ۰٫۰

 

۲-          آیا بار اول بود که کنکور ارشد اپیدمیولوژی شرکت می کردید؟

بله بار اول بود شرکت می کردم

۳-          مقطع قبلی خود را در کدام دانشگاه و در چه رشته ای بودید؟  

مقطع بهداشت عمومی کارشناسی ناپیوسته      ترم اول شهید بهشتی و سه ترم باقی مانده دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

 

۴-          امسال آزمون چطور بود و به نظرتان چه فرقی با سالهای قبل داشت؟

بنده چون تست ها یا سوالات سالهی قبل را هم کار کرده بودم به نظرم یک مقدار اپیدمیولوژی و آمار نسبت به سالهای قبل آسانتر و بقیه یا در همان سطح سالهای قبل بودند یا سخت تر

۵-          تا چه حد برای کنکور آماده بودید؟

اپیدمیولوژی به منزله دریاست. هر چقدر آماده تر باشیم باز هم جا برای مطالعه بیشتر و تلاش بیشتر هست. منتها آمادگی بنده برای کنکور خوب بود.

۶-          از جلسه کنکور بگویید. چطور بود؟

جلسه کنکور هم بنده در ارومیه آزمون دادم و از تمامی رشته ها دوستان حضور داشتند و شمار داوطلبین اپیدمیولوژی هم نزدیک ۵۰ یا شصت نفر در آن حوزه بود و در کل جلسه خوب و مرتب بود. به نظرم زیاد با کنکورهای مقاطع قبلی فرق نداشت.

۷-          کمی در خصوص روال زندگی خود در طول آماده شدن برای کنکور توضیح دهید.(نظم خواب، تفریح و …)

بنده چون اولین سال بود که شرکت می کردم لازم بود روزانه ساعات بیشتری مطالعه کنم. از طرفی شاغل هم بودم و تا ساعت ۱۵ مشغول. قبل از ظهر از هر فرصتی استفاده می کردم و مطالعه می کردم و بعد از ظهر دو ساعت خواب و دوباره مطالعه تا ساعت ۲۴ یا ۱ بامداد. در رابطه با تفریح، در آن یک سال اصلا وقت و زمانی برای تفریح و ورزش نداشتم، فقط هر دو روز یکبار نیم ساعت دو و نرمش.

 

۸-          قبل از کنکور چه رتبه ای را برای خودتان متصور بودید؟

فکر نمی کردم که قبول بشم. چون خیلی ترسونده بودن مارو از کنکور ارشد اپید و میگفتن که قبولیش خیلی سخته.

۹-          مهمترین درسی که این مسیر( از شروع آماده شدن برای کنکور تا قبول شدن) به شما داد چی بود؟

مهمترین درس این بود که انسان هر چقدر سختی بکشه به همان اندازه پخته تر میشه و اگر خداوند به انسان سختی در نظر میگیره، در واقع این سختی ها بزرگترین نعمات الهی هستند، اگر ازشون درس بگیریم.

 

۱۰-       روش برنامه ریزی و مطالعه خودتان را لطفا بطور کامل توضیح دهید!

بنده در ابتدا سعی کردم با افرادی که در این زمینه تجربه داشتن کلی مشورت کنم. به نظر بنده انسان قبل از اینکه بخواد راهی رو شروع کنه قبلش کلی واسه تصمیمش وقت بذاره و بعد از اطمینان شروع کنه. در اینترنت خیلی در رابطه با اپید مطلب خوندم. بعد کتاب ها و منابع رو تهیه و شروع کردم. در ابتدا مطالعه سخت بود. سعی میکردم حتی اگر وسط ساعات مطالعه حواسم هم متمرکز نبود، باز هم به مطالعه ادامه بدهم. تا اینکه تمرکز و روزی هشت ساعت مطالعه رو یاد گرفتم. قبل از ظهر دو تا سه ساعت اصطلاحات خوندم و بعد از ظهر از ساعت هجده تا بیست و چهار مابقی کتابها. در ابتدا بهداشت عمومی رو خوندم. بعد اپید و آمار و بیماریها . تقریبا کتابهای اصلی رو دو دور خوندم. دور دوم با دقت بیشتر.

۱۱-       یکی از سوالات همیشگی داوطلبان روش مطالعه درس اصطلاحات است. شما این درس را چگونه خواندید؟   

اولین دور تقریبا به صورت روخوانی، منتها با فهم و درک مطلب. دور های بعدی با دقت بیشتر. منظور اصلی بنده این است که بجای حفظ کردن و با عمق بیشتر خواندن، سعی کنن اصل تکرار رو برای این درس استفاده کنن. یعنی چند بار بخونن و تکرار کنند.

۱۲-       نظر شما در مورد شرکت در آزمونهای آزمایشی در طول دوره مطالعه چیست؟ 

بنده خودم شرکت نکردم، ولی مطمئن هستم مفید خواهد بود.

 

۱۳-      در آزمون امسال زبان انگلیسی را چند درصد زدید؟ برای این درس  با چه روشی مطالعه میکردید؟

بنده وقت کم آوردم و زبان را اصلا نزدم. ولی میتونستم بیست یا سی درصد بزنمش. در آن یک سال هر شب از ساعت ۲۴ تا ۱ زبان خوندم. متن میخوندم و لغات سختشو لیست میکردم و اونارو در شبهای بعدی تکرار میکردم.

۱۴-      کلا چه روشی را برای داوطلبان توصیه میکنید؟ چه کسانی می توانند در اپیدمیولوژی موفق شوند؟

این رشته تلاش فراوان می خواهد. چه در کنکور و چه بعد از قبولی و تحصیل. انسانهایی وارد این رشته بشوند که انقدر انگیزه داشته باشند که در این راه خسته نشوند. روش موفقیت در اپید فقط تلاش می باشد و بنده همیشه گفته ام و می گویم ” موفقیت در اپیدمیولوژی هیچ میانبری به غیر از تلاش فراوان ندارد “.

۱۵-      از چند وقت قبل از آزمون شروع به تست زدن کردید؟

من این جمله را یکبار می نویسم و خواهشا شما هر روز در ذهنتان تکرارش کنید ” تست زدن مهمترین بخش آمادگی برای کنکور است “. مطمئن باشید هر چقدر بیشتر تست بزنید، به موفقیت نزدیک تر خواهید بود، به شرطی که توضیحات پاسخ ها را نیز مطالعه بفرمایید. بنده بعد از مطالعه کامل کتابها و منابع در فاصله ۴۵ روز مانده به آزمون کلا تست زدم.

۱۶-      اگر فرضا دوباره به زمان قبل از این آزمون برگردید درمورد نحوه درس خواندن خود چه تغییری میدهید؟

زبان را بیشتر مطالعه می کنم، چون در ادامه تحصیل در این رشته بیشتر به درد می خورد.

 

۱۷-      به داوطلبان متقاضی ورود به این رشته چه توصیه دیگری دارید؟

حتما قبل از اینکه شروع کنن به مطالعه و تلاش در این رشته، به تصمیمشان برای انتخاب رشته زیاد وقت بگذارند. مطمئن باشند که آیا واقعا عاشق اپید هستند یا نه و بعد تلاششون رو شروع کنن. کسی که اهداف بزرگ در ذهنش ندارد وارد این رشته نشود.

۱۸-      چه کسانی در قبول شدن شما در این آزمون نقس بسزایی داشتند؟

از لحاظ حمایت و تشویق خانواده و از لحاظ فنی دوست بسیار عزیزم امین برزگر، رتبه نهم کنکور ارشد اپید در سالهای قبل. و دیگر دوستان که اینجا متاسفانه فرصت نمیشه نام ببرم.

۱۹-      نظرتان درباره سایت شخصی “عباس عباسی قهرمانلو  ” و کانال تخصصی “آزمون های اپیدمیولوژی” چیست؟ آیا شما استفاده ای از این دو مورد داشتید؟

آقای دکتر عباسی، کمک به دیگران بیش از آنکه برای کمک گیرنده مفید باشد، برای خود کمک کننده مفید است. به قول یکی از اساتید که می فرمودن ” سعی کنید حتی به رقبا و دشمنانتان هم کمک کنید، چون پیشرفت آنها باعث قدر شدن رقیبان و پیشرفت خود شما خواهد شد “. در رابطه با سایت شما و مفید بودن آن چه سخنی کاملتر از اینکه، این سایت مملو از کمک هم برای بنده و هم برای دیگر دوستان می باشد و این کار بزرگ شما و این لطف شما به هیچ وجه از طرف ما قابل جبران نیست. و هر کس بخواهد در راه اپید تلاش کند، این سایت برای ایشان مفید خواهد بود. بنده هم، هم قبلا و هم در حال حاضر از آنها استفاده می کنم.

۲۰-       چه آینده ای برای خود در این رشته متصور هستید؟ آیا با شناخت قبلی وارد این رشته شده اید؟

امیدوارم با یاری خداوند بتونم همچنان به تلاشم در این رشته ادامه بدم و تمام آرزوم اینه که در راه بهبود سلامت کل مردم دنیا بتونم نقش کوچکی ایفا کنم. و آرزوی بعدی بنده این هستش که تا می توانم به تلاشگران در این عرصه کمک کنم و با اونها همکاری داشته باشم. در رابطه با آینده نیز احساس می کنم نیاز جامعه در آینده به این رشته بیشتر و بیشتر بشه. و در آخر اینم عرض کنم که قبولی در مقطع دکتری از اولین روز شروع به مطالعه جزء اهداف بنده بوده و هست.

۲۱-       سخن پایانی شما؟  

نوع و کیفیت و مرتبه زندگی ما انسان ها بسیار وابسته به افکار ماست. پس همیشه سعی کنیم به صیقل دادن افکارمون اهمیت بدهیم. ذهن انسان جای ورود هر چیزی نیست، مطمئن باشیم که اگر این رو یاد بگیریم که هر چیزی را وارد افکارمون نکنیم و فقط مسائل با ارزش واقعی را وارد ذهنمان بکنیم، بزرگترین هنر دنیارو فرا گرفتیم. موفق باشید.

 

۲۲-       منایع پیشنهادی شما:

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.

فوتر سایت

error: نمی توانید این متن را کپی کنید!