سلام
امروز مصاحبه با خانم نوری را در سایت قرار دادیم. ایشان از جمله افراد شرکت کننده در آزمونهای ما بودند و البته بعد از کنکور هم خیلی دوست داشتند کردستان قبول شوند. مصاحبه ایشان به مانند مصاحبه های خوب ما حاوی توضیحات خوبی است که می تواند مورد استفاده دیگر دوستان داوطلب قرار گیرد.
از ایشان بابت شرکت در مصاحبه تشکر کرده و برایشان در بقیه مراحل زندگی و تحصیل آرزوی موفقیت روزافزون دارم.
سلام
امروز مصاحبه با خانم نوری را در سایت قرار دادیم. ایشان از جمله افراد شرکت کننده در آزمونهای ما بودند و البته بعد از کنکور هم خیلی دوست داشتند کردستان قبول شوند. مصاحبه ایشان به مانند مصاحبه های خوب ما حاوی توضیحات خوبی است که می تواند مورد استفاده دیگر دوستان داوطلب قرار گیرد.
از ایشان بابت شرکت در مصاحبه تشکر کرده و برایشان در بقیه مراحل زندگی و تحصیل آرزوی موفقیت روزافزون دارم
۱- با سلام، لطفا خودتان را معرفی کنید و رتبه (کل و سهمیه) و درصدهای خود را عنوان کنید.
بسم الله الرحمن الرحیم.با سلام. الهام نوری هستم رتبه کل ۴۰و رتبه در سهمیه ۳۴ ،قبولی دانشگاه علوم پزشکی کردستان
درصدهایم:مبانی:۶۴٫۴
اصطلاحات: ۶۶٫۶
بیماری ها:۲۳٫۶
بهداشت عمومی:۴۰٫۲
آمار زیستی:۴۱٫۶
زبان عمومی: ۴۵٫۲
۲- کلا چه شد که تصمیم گرفتید وارد این رشته شوید؟
هنگامی که کارشناسی پذیرفته شدم از همان ترم اول به دلیل علاقه به کار تحقیق و پژوهش در تمام کارگاه های دانشگاه شرکت کردم و این علاقه برای من بستری برای تصمیم گیری فراهم کرد رشته ای را برگزینم که در این حیطه به من کمک کند و به صورت آکادمیک کارهای پژوهشی را دنبال کنم . به تحقیق در مورد رشته ها پرداختم. و در نهایت بهترین گزینه را اپیدمیولوژی دیدم و واقعا به این رشته علاقه مند شدم.
۳- از چه طریقی فهمیدید که منابع و کتب مورد نیاز، کدام ها هستند؟
از طریق یکی از دوستان با گروه آقای دکتر عباسی آشنا شدم . هنگامی وارد گروه شدم تمام نگرانی هایم برای پیدا کردن منابع از بین رفت.همچنین با سایت دکتر عباسی در گروه اشنا شدم و منابع را از سایت استخراج کردم و آن ها را به مرور تهیه کردم.
۴- لطف کنید برای هر درس زیر بفرمایید چه کتبی را مطالعه کردید؟ (فقط کتب اصلی)
مبانی: کتاب گوردیس
اصطلاحات:کتاب فرهنگ جامع همه گیر شناسی دکنر ناصری
بیماریها: کتاب سه جلدی بیماری ها پروین یاوری + دستورالعمل و اکسیناسیون کشوری
بهداشت عمومی:قسمت های تعیین شده ی کتاب دکتر حاتمی که در سایت دکتر عباسی معرفی شده است.
آمار:کتاب DRS
زبان: کتاب زبان لزگی.نود پلاس .۵۰۴ و تاقل(لغات)
۵- لطف کنید برای هر درس زیر بفرمایید چه کتبی را مطالعه کردید؟ (فقط کتب تستی)
مبانی: تست کناب IQB اپیدمیولوزی دکتر عباسی
اصطلاحات:IQB فرهنگ و اصطلاحات دکتر عباسی
بیماریها: تست کنکور سال های گذشته کتاب IQB اپیدمیولوزی دکتر عباسی
بهداشت عمومی: تست کنکور سال های گذشته کتاب IQB اپیدمیولوزی دکتر عباسی
آمار:تست کتاب DRS و تست کتاب IQB اپیدمیولوژی دکتر عباسی
زبان: کتاب IQB سارا شاهرضا
۶- لطف کنید برای هر درس زیر بفرمایید روش مطالعه شما چگونه بود؟
۷-
مبانی: من مبانی را ابتدا یک دور کامل خط به خط خواندم به طوری که مفاهیم تمام جملات را درک کنم. روزانه دو ساعت مبانی میخواندم.در دور دوم بعد از اتمام هر فصل نکته های آن را یادداشت میکردم و تست میزدم .نکته های تست را نیز به ان اضافه میکردم و دو هفته مانده به کنکور علاوه بر تست نکاتم را نیز میخواندم.
اصطلاحات:من تقریبا هر روز اصطلاحات را در برنامه ی خود داشتم روزی دو ساعت تقریبا اصطلاحات میخواندم . سعی میکردم تمام لغات هر حرف را در عرض سه روز به اتمام برسانم .مشتقات (مثل infectiousness ، infectivity infection) و مترادف ها را هایلات میکردم.در پایان هر حرف تورق و مرور سریع لغات ان حرف را انجام میدادم.تک لغت ها و دو لغت ها را سعی میکردم بهتر یاد بگیرم. کتاب تست فرهنگ و اصطلاحات دکتر عباسی به تثبیت لغات در ذهنم خیلی کمک کرد و واقعا منبع با ارزشی برای اصطلاحات هست.
بیماریها: من از هر جلد هر روز دو یا سه مبحث را ابتدا رو خوانی و سپس خلاصه نویسی میکردم. و فقط خلاصه هایم را تا کنکور خواندم اما کنکور بسیار غافلگیر کننده و غیر قابل پیش بینی بود برایم، به طوری که من سال اول ۶۷ درصد زدم اما کنکور امسال ۲۳ درصد زدم. با دستور العمل واکسیناسیون هنگام گذراندن طرح آشنا بودم. فقط یکدور آن را نزدیک به کنکور مطالعه کردم.
بهداشت عمومی:این درس را نیز مانند بیماری ها ابتدا فصل های معین را روخوانی و سپس خلاصه نویسی کردم و خلاصه هایم را تا روز کنکور مطالعه کردم.
آمار: به نظرم کتاب دی ار اس منبع خوبیه و علاوه بر درسنامه تست های متنوعی داره .من ابتدا درس نامه را میخواندم و ده تا بیست تست را در همان روز حل میکردم .امار را یک روز در میان مطالعه میکردم.
زبان: من زبان را همیشه شب ها و به عنوان اخرین درس مطالعه میکردم.زبان برایم خسته کننده نبود و با وجود اینکه در روز برنامه ی فشرده ای داشتم اما تنها درسی که میتوانستم با علاقه در شب مطالعه کنم این درس بود.من بیشتر روی لغات کار کردم .اما روز کنکور به دلیل اینکه وقتم روی بیماری ها و امار تلف شد به سه متن زبان نرسیدم .و توصیه ی من به داوطلبین امسال این هست که مدیریت زمان را حتما تمرین کنند تا اگر کنکور غیر قابل پیش بینی بود بتوانند زمان را به درستی کنترل کنند.
۸- دیدگاهی در بین دانشجویان وجود دارد که اعتقاد دارند که برای اپیدمیولوژی حداقل باید دو سال پشت کنکور ماند. نظرتان در این باره چیست؟
به نظر من داشتن برنامه ی هدفمند همچنین تلاش و همت برای اجرای منظم آن قطعا نتیجه خواهد داد و کسی که سال اول برنامه ی مشخص و منظمی دارد و با برنامه درس میخواند بدون تردید نتیجه خواهد گرفت.
۹- قبل از کنکور، رتبه ای که دوست داشتید کسب کنید، چند بود؟
من رتبه ی زیر بیست را دوست داشتم کسب کنم.
۱۰- آیا از این رتبه راضی هستید؟ چرا؟
بله واقعا خدا رو شکر میکنم، با اینکه مشغول گذراندن طرح بودم، وقت کافی برای بهینه ترین حالت درس خواندنم نداشتم ،اما تلاشم را برای رسیدن به برنامه بهبود دادم و خدا رو شکر به اندازه ی تلاشی که داشتم نتیجه کسب کردم.
۱۱- طبیعتا کنکور همراه با یاس و ناامیدی است. شما در طول دوره آمادگی، برای مقابله با این مشکل چه کارهایی انجام دادید؟
من زمان هایی که دچار ناامیدی و بی انگیزگی می شدم همراه با مادر یا خواهرم به پیاده روی می رفتم تا کاملا از این شرایط دور شوم و تمرکز لازم را دوباره پیدا کنم.
۱۱- به نظرتان ایده آل ترین روش مطالعه زبان انگلیسی چیست؟ آیا روش خودتان را بهترین می دانید؟
به نظر من تقویت لغت اولویت دارد . و مرور هر شب لغات ضروری است.داشتن دفترچه ای برای استخراج لغات و خواندن آن برای ماههای اخر خیلی کمک کننده هست .تمرین مدیریت زمان هم برای درس زبان انکار ناپذیر هست .
۱۲- شما بطور کلی منابع را چند دور مطالعه کردید؟
تقریبا مطالعه ی من به دو دور رسید .
۱۳- از چه زمانی تست زدید؟
من از اواخر خرداد ماه تست زنی را شروع کردم
۱۴- کدام ماده درسی شما را بیشتر به زحمت انداخت؟ بعبارت دیگر با کدام درس در طول آمادگی برای کنکور بیشتر مشکل داشتید؟
اصطلاحات درسی بود که خیلی انرژیم را گرفت.
۱۵- بطور میانگین روزانه چند ساعت مطالعه داشتید؟
به طور میانگین هشت الی نه ساعت
۱۶- مستحضر هستید که سایت و گروههای تلگرامی دکتر عباسی در حال حاضر مورد استفاده تعداد زیادی از داوطلبین قرار می گیرند. هر آنچه که می خواهید به داوطلبین سال بعد بگویید در این قسمت بیان کنید:
به نظر من گروه تلگرامی دکتر عباسی میتواند انگیزه ای بسیار برای داوطلبان ایجاد کند. بستری فراهم میشد که گروهی بتوانیم به حل سوالات بپردازیم و نکته هایی که یاد میگرفتیم طولانی مدت در حافظه باقی میماند. دوستان فعال و پر انرژی گروه همیشه به جواب سوالاتمان کمک میکردند همچنین سایت دکتر عباسی بسیار مفید و حاوی تمام اطلاعات لازم برای داوطلبان میباشد .
۱۷- برخی دوستان علی رغم تلاش شان قبول نشدند. توصیه شما به این دوستان چیست؟
اصلا ناامید نباشند و به قدرت امید ایمان داشته باشند. تلاششان را با برنامه ی قوی تری ادامه دهند.بدون تردید بعد از تلاش و سختی ها به نتیجه خواهند رسید.
۱۸- در صورتی که شاغل (کارمند یا آزاد و …) هستید، چگونه توانستید هم به کارتان برسید و هم به مطالعه؟
نیستم
۱۹- در صورتی که پدر یا مادر هستید، چگونه توانستید هم به فرزند(ان) خود برسید و هم به مطالعه؟
نیستم
۲۰- آیا شما در آزمون های آزمایشی خاصی شرکت کرده بودید؟
ازمون های دکتر عباسی
۲۱- تاثیر این آزمونها در برنامه ریزی و رتبه ای که کسب کردید چقدر بود؟
با اینکه به دلیل شرایطم از برنامه ی ازمون عقب بودم ولی ازمون ها را شرکت میکردم و سعی میکردم ضعف و قوت خودم را پیدا کنم و واقعا تاثیر بسیار زیادی داشت.سوالات سطح بالایی داشت. ازمون ها استاندارد و واقعا کمک کننده بود.
۲۲- مدیریت زمان را سر جلسه کنکور چطور انجام دادید؟
روز کنکور در س بیمار یها و بهداشت زمان زیادی را از من گرفت و نتوانستم انطور که انتظار داشتم زمانم را مدیریت کنم
۲۳- اگر سوالی از قلم افتاده یا چیزی برای گفتن دارید بعنوان سخن پایانی می شنویم:
من واقعا خدا رو شکر میکنم از اینکه توانستم به هدفم دست پیداکنم و آغاز هدف های بعدی در زمینه ی تحصیلاتم باشد..از خانواده ی عزیزم تشکر میکنم که واقعا همدل و همراه من بودند واز آقای دکتر عباسی بینهایت سپاسگزارم که دلسوزانه برای ما زحمت کشیدند و همیشه به ما انگیزه می دادند.