مصاحبه با رتبه ۴ ارشد اپیدمیولوژی ۹۶

سلام 

حانم پریسای از مدتها پیش فایل مصاحبه شان را برای بنده فرستاده اند که متاسفانه بعلت همزمانی تقریبی اعلام نتایج ارشد و دکتری و همچنین مشغله های شخصی، گذاشتن مصاحبه ایشان در سایت با تاخیر زیاد همراه شد. علی ای حال از ایشان سپاس گزارم که  با ما همکاری کردند و برایشان آرزوی موفقیت در بقیه مراحل زندگی را دارم.

۱-با سلام لطفاً خودتان را معرفی کنید؟

بنام خدا زینب پریسای هستم

۲- آیا بار اول بود که کنکور ارشد اپیدمیولوژی شرکت می کردید؟

بله بار اول بود که شرکت می کردم.

۳- مقطع قبلی خود را در کدام دانشگاه و در چه رشته ای بودید؟

کارشناسی ناپیوسته بهداشت عمومی ورودی بهمن ۹۳، بهمن ماه ۹۵ از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر فارغ التحصیل شدم.

۴- امسال آزمون چطور بود و به نظرتان چه فرقی با سالهای قبل داشت؟

 اگر همه آزمون های اپیدمیولوژی را نگاه کنیم ظاهراً آسان به نظر می رسند ولی به نظر من در تعداد زیادی از سوالات قدرت انتخاب بین دو گزینه نزدیک به هم سخت هست که نیاز به دقت کافی دارد و آزمون امسال هم مثل سالهای قبل بود.

۵- تا چد حد برای کنکور آماده بودید؟

 اپیدمیولوژی رشته ای هست که هر چقدر بیشتر مطالعه  داشته باشی بازم احساس می کنی آماده نیستی)

۶- از جلسه کنکور بگوئید؟

 حوزه امتحانی من دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بود، خیلی استرس داشتم چون بار اولم بود که شرکت می کردم استرسم طبیعی بود ولی دوستان و همکاران زیادی روز کنکور به من انرژی دادند وهمه می گفتن مطمئن هستم که امسال قبول می شوید ولی خودم خیلی ناراحت بودم که نگرانی ام تا یکی دو روز بعد از کنکور ادامه داشت.

۷- کمی در خصوص روال زندگی خود در طول آماده شدن برای کنکور توضیح دهید؟ (نظم خواب، تفریح……)

 من از آبان عضو گروه ارشد اپیدمیولوژی دکتر عباسی شدم همه پیام های گروه را خواندم متوجه شدم که برنامه درسی دارند عضو برنامه درسی شدم خیلی خوشحال شدم چون من امسال هم شاغل بودم هم دانشجو وهدفم هم این بود که قبول بشم. نیاز به برنامه درسی داشتم من علاقه زیادی به شعرهای مولانا و کتاب های روانشناسی دارم همیشه کتاب های معروف سال را دانلود می کردم که امسال به خاطر کمبود وقت فقط به ارشد فکر می کردم.

۸- قبل ار کنکور چه رتبه ای را برای خودتان متصور بودید؟

تا پایان اسفند خیلی امیدوار بودم که رتبه خوب بیاورم ولی بعد از عید چون شرایطم تغییر کرد فکر می کردم قبول نمی شوم.

۹- مهمترین درسی که این مسیر( از شروع آماده شدن برای کنکور تا قبول شدن به شما داد چی بود؟

صبور بودن واینکه هر کس با خداوند همراه شود، قطعاً شکست ناپذیر می شود.

۱۰- روش برنامه ریزی و مطالعه خودتان را لطفاً به طور کامل توضیح دهید؟

از آبان ماه طبق برنامه درسی آقای دکتر عباسی درس خواندن را شروع کردم برنامه خیلی خوب هست خصوصاً برای افراد شاغل که فکر می کنند وقت کافی برای مطالعه کردن ندارد. به استثنای روزهای تعطیل من هر روز از ساعت ۴ بعدازظهر به بعد تا ۱۲ شب درس می خواندم به خاطر شرایطم(دانشجو وشاغل بودن) برنامه طولانی مدت نداشتم برنامه روزانه داشتم. به نظر من برنامه مطالعه هر فرد خاص هست مثلاً دوستان خودم هر روز از ۴ گروه درسی می خواندند ولی دیدگاه من این نبود من فکر می کردم که اگر هر روز بیشتر از ۲ گروه درسی خوانده شود اطراف مغز ترافیک به وجود می آید و قدرت یادگیری پایین می آید .

از ۲۵ دی تا ۱۶ بهمن به خاطر فصل امتحانات، آزمون کارآموزی، تهیه گزارش کار، پوستر، پمفلت برای دانشگاه نتوانستم برای ارشد درس بخوانم ولی از ۱۷ بهمن تا پایان اسفند دوباره طبق برنامه درسی دکتر عباسی درس خواندم که متأسفانه پایان اسفند با انتقال محل کارم از دهدشت به یاسوج موافقت نشد مجبور شدم فروردین به محل کارم برگردم، واقعاً شرایطم سخت بود داخل خوابگاه اصلاً نمی توانستم درس بخوانم مطالب جدید را داخل خوابگاه نمی خواندم وقت مرخصی که می رفتم خانه می خواندم.

۱۱- یکی از سوالات همیشگی داوطلبان روش مطالعه درس اصطلاحات است شما این درس را چگونه خواندید؟

 درس اصطلاحات واقعاً درس سختی هست من یکبار روخوانی کردم بار دوم با دقت همراه کتاب تست IQB دکتر عباسی خواندم. من به خاطر کمبود وقت فصل سوم را نخواندم ولی به داوطلبین امسال توصیه می کنم هر ۴ فصل همراه با پاسخ تشریحی با دقت خوانده شود.

۱۲- نظر شما در مورد شرکت در آزمون های آزمایشی در طول دوره مطالعه چیست؟

 من شرکت نکردم ولی به نظر من آزمونها مفید هستند هر چند آقای دکتر عباسی پیشنهاد آزمون را به گروه درسی ما دادند ولی متأسفانه دوستان استقبال نکردند.

۱۳- در آزمون امسال زبان انگلیسی را چند درصد زدید؟

برای این درس با چه روشی مطالعه کردید؟ زبان انگلیسی درسی هست که من به داوطلبین امسال توصیه می کنم حتماً از همین الان شروع کنند به نظر من اکثر داوطلبین آزمون ارشد از جمله خودم از وقت مرده یا همان وقت غیره مفید( آخرای شب) برای این درس استفاده کردیم که کاملاً اشتباه هست رشته اپیدمیولوژی رشته ای هست که به درس زبان انگلیسی واقعاً نیاز دارد. کتاب ۵۰۴ و درسنامه دکتر لزگی  را توصیه می کنم کنکورهای ارشد با دقت خوانده شود اصطلاحات سخت استخراج شود ودر وقت آزاد خوانده شود.

۱۴- کلاً چه روشی را برای داوطلبان توصیه می کنید؟ چه کسانی می توانند در اپیدمیولوژی موفق شوند؟

 به نظر من زیاد درس خواندن مهم نیست «خوب» درس خواندن مهم است و تست زیاد خواندن اعتماد به نفس بالا ودقت کافی داشتن. کسانی می توانند در رشته اپیدمیولوژی موفق شوند که با افراد معمولی کمی متفاوت باشند وقدرت «نه گفتن» داشته باشند.

۱۵- از چند وقت قبل از آزمون شروع به تست زدن کردید؟

 از خرداد ماه ولی به نظر من درس های آمار، مبانی اپیدمیولوژی و زبان انگلیسی را همراه درس خواندن شروع کنند.

۱۶- اگر فرضاً دوباره به زمان قبل از این آزمون برگردید در مورد نحوه درس خواندن خود چه تغییری می دهید؟

تفکرم را تغییر می دهم من قبل از این آزمون فکر می کردم درس مبانی اپیدمیولوژی چون ضریب ۵/۲ دارد باید وقت زیادتری را به خود اختصاص دهد یا درس اصطلاحات ضریب ۵/۱ دارد باید از همه درس ها کمتر خوانده شود واینکه هیچ وقت از وقت غیره مفیدم برای زبان استفاده نمی کردم. اعتقادم بر این است که کسی می تواند در این رشته موفق شود که برای هر ۶ گروه درسی به یک اندازه ارزش قائل شود تسلط کامل بر همه درس ها داشته باشد.

۱۷- به داوطلبان متقاضی ورود به این رشته چه توصیه دیگری دارید؟

اعتماد به نفس بالا داشته باشند – هیچ وقت نا امید نشوند – آزمون امسال برای آنها آزمون آزمایشی و آشنایی با سوالات کنکور نباشد چون ما بار اولمان نیست که کنکور می دهیم بخواهیم با سوالات آشنا شویم، به خودشان قول دهند که حتماً امسال قبول شوند.

۱۸- چه کسانی در قبول شدن شما در این آزمون نقش به سزایی داشتند؟

اول خدا، دوم : خانواده ام ، سوم : جا دارد از زحمات جناب آقای دکتر عباسی بابت راه اندازی سایت و برنامه درسی مفیدشان صمیمانه تشکر کنم واقعاً کمتر کسی را می توان یافت که مثل ایشان باشد امیدوارم حس کمک به همنوع همچنان در ایشان زنده بماند ۴- از همکاران عزیزم خانم مهندس پیرای و آقای مهندس جمشیدی تشکر می کنم ۵- از دوستانی که در گروه حضور دارند و مصاحبه آنها در سایت جناب آقای دکتر عباسی وجود دارد به خاطر کمک کردن به همه دوستان و شرکت در بحث گروهی صمیمانه تشکر می کنم.

۱۹- نظرتان درباره سایت شخصی « عباس عباسی قهرمانلو» و کانال تخصصی آزمونهای اپیدمیولوژی چیست؟ آیا شما استفاده از این دو مورد داشتید؟

 من از هر دو مورد استفاده کردم واگر عضو گروه ارشد اپید میولوژی نمی شدم قبول نمی شدم.

۲۰- چه آینده ای برای خود در این رشته متصور هستید؟ آیا با شناخت قبلی وارد این رشته شدید؟

با توکل بر خداوند از همین الان قصد ادامه تحصیل در این رشته را دارم واز خداوند می خواهم کمکم کند فرد مفیدی برای مردم باشم وبتوانم نقش کوچکی در سلامت مردم داشته باشم.

بله من با شناخت کامل وارد این رشته شدم وقتی در مورد اپیدمیولوژی سرچ می کردم با سایت آقای دکتر عباسی آشنا شدم عضو کانال تخصصی آزمونهای اپیدمیولوژی و گروه اپیدمیولوژی ایلام شدم که از طریق گروه اپیدمیولوژی ایلام لینک گروه ارشد اپیدمیولوژی دکتر عباسی را پیدا کردم وعضو شدم.

۲۱- سخن پایانی شما ؟

 می توان پیروز شد، اما در تفکر شکست کسی نبود

۲۲- منابع پیشنهادی شما؟

 کتابهای درسی، رفرنس وزارت بهداشت، ولی کتابهای تست و کمک درسی : مبانی اپیدمیولوژی : مروز سریع اصول و روش های اپیدمیولوژی : کتاب خیلی خوبی هست خصوصاً نکات طلایی مؤلفین دکتر عباس عباسی – دکتر یوسف علی محمدی، تند آموز اپیدمیولوژی و آمار پزشکی دکتر پیمان سلامتی

۱۰۰۰ نکته در ۱۰۰۰ پرسش اپیدمیولوژی (گوردیس) تألیف : حبیب الله آذربخش

۵۰۰ نکته در ۵۰۰ پرسش اپیدمیولوژی بیماریهای شایع ایران : تألیف حبیب الله آذربخش

IQB : اصطلاحات تألیف دکتر عباسی

مرور سریع آمار زیستی : مؤلفین دکتر عباس عباسی – دکتر یوسف علی محمدی

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.

فوتر سایت

error: نمی توانید این متن را کپی کنید!