مصاحبه با رتبه ۳۸ ارشد ۹۵ به همراه کارنامه

 سلام و درود

 امروز مصاحبه با خانم سواری رتبه ۳۸ ارشد امسال را در سایت قرار می دهیم. برخی دوستان می گفتند چرا بعضا مصاحبه با رتبه های بالای ۲۰ را نیز در سایت می گذارید و اصلا چرا با این دوستان مصاحبه می کنید! پاسخ بنده این است که تنها رتبه های برتر نمی توانند در آمادگی و اراده داوطلبین سالهای بعد موثر باشند. این افراد علی رغم اینکه رتبه برتر کسب نکرده اند اما تجربه ی موفقی از کنکور را پشت سر گذاشته اند و احتمالا نقاط ضعف خاصی داشته اند که بازگویی آنها در مصاحبه می تواند احتمال گرفتار شدن در این ضعف ها را برای داوطلبین سال بعد کاهش دهد. به هر حال ما طبق روالمان در سایت از تمامی افراد قبول شده سال ۱۳۹۵(با توجه به رتبه ها، قبولی و عدم قبولی  افراد تقریبا قطعی است) دعوت به مصاحبه کرده ایم و با هر رتبه ای که باشند استقبال می کنیم.

از خانم سواری بابت همکاری شان سپاس گزاریم.

۱-       با سلام لطفا خودتان رامعرفی کنید و رتبه و درصدهای خود را عنوان کنید.

سلام خدیجه سواری هستم. رتبه ۳۸ را در کنکور امسال کسب کردم . درصد هایم بدین صورت بود: مبانی ۷۸٫۸۹ ، آمار ۷۰٫۸۳ ، بهداشت عمومی ۷۱٫۷۹ ، بیماریها ۵۶٫۹۴، اصطلاحات ۴۲٫۵۹ ، زبان ۵٫۸۳

۲-       آیا بار اول بود که کنکور ارشد اپیدمیولوژی شرکت می کردید؟

خیر، بار سوم . البته دو بار قبلی بدون مطالعه سر جلسه حاضر شدم و این بار اول بود که با آمادگی نسبی شرکت کردم.

 

۳-       مقطع قبلی خود را در کدام دانشگاه و در چه رشته ای بودید؟

کارشناسی ناپیوسته بهداشت عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز

۴-       امسال آزمون چطور بود و به نظرتان چه فرقی با سالهای قبل داشت؟

خوب بود . به نظرم مبانی مفهومی تر از سالهای قبل بود همچنین سوالات اصطلاحات سخت تر بود.

۵-       تا چه حد برای کنکور آماده بودید؟

۶۰ الی ۷۰ درصد. چون دیر شروع کردم و با توجه به اینکه کارمند ستادی بودم  وقت کمتری داشتم ،نتوانستم کتابهای رفرنس را یک دور کامل بخوانم.

۶-       از جلسه کنکور بگویید. چطور بود؟

 قبل از جلسه استرس زیادی داشتم که به خاطر عدم آمادگی کامل بود اما به کمک مشاوره های  دو نفر از دوستان و دعا و توکل و توسل توانستم تا حدی استرسم را کنترل کنم. از سوالات مبانی شروع کردم در دور اول ۴_۵ سوال را نتوانستم حل کنم سپس سراغ سوالات آمار رفتم بجز ۳_۲ سوال همه را حل کردم.سوالات بیماریها راحت تر از سالهای قبل بود ولی چون نتوانسته بودم کتابهای پروین یاوری را کامل بخوانم فقط حدود ۶۰ درصد زدم و بعد از آن سوالات بهداشت را حل کردم .اصطلاحات و زبان برایم سخت بود و کمتر زدم.

۷-       کمی در خصوص روال زندگی خود در طول آماده شدن برای کنکور توضیح دهید.(نظم خواب، تفریح و …)

با توجه به اینکه شاغل بودم شبها ۵ ساعت و روزها بعد از کار ۲ ساعت می خوابیدم و شنبه تا چهارشنبه روزانه حدود ۵ الی ۶ ساعت درس  میخواندم و ۵ شنبه و جمعه حدود ۸ الی ۹ ساعت . تقریبا” تمام برنامه های تفریحی و غیر درسی را کنار گذاشتم و فشار زیادی را متحمل شدم ولی چون هدف داشتم و برای هدفم تلاش می کردم همه فشارها را تحمل کردم . هر زمان کم می آوردم با دعا و توسل به امام حسین(ع) نیروی تازه می گرفتم. کانال مشاوره تحصیلی فواد میرباقری هم در ادامه راه کمک زیادی به من کرد.

 

۸-       قبل از کنکور چه رتبه ای را برای خودتان متصور بودید؟

به دیل عدم آمادگی کامل بین ۲۵ تا ۵۰

 

۹-        مهمترین درسی که این مسیر( از شروع آماده شدن برای کنکور تا قبول شدن) به شما داد چی بود؟

خواستن توانستن است فقط کافی است خودمان را باور داشته باشیم .هیچ چیز بدون سعی و تلاش راحت بدست نمی آید.

۱۰-   روش برنامه ریزی و مطالعه خودتان را  لطفا بطور کامل توضیح دهید!

 

من از حدود اواخر آذر ماه شروع کردم . با گوردیس و آمار شروع کردم بتدریج بیماریها و اصطلاحات و بهداشت را هم به برنامه اضافه کردم . صبح تا ساعت ۳ و نیم بعد از ظهر سرکار بودم. ۳و نیم تا ۵ و نیم الی ۶ استراحت میکردم و از ساعت ۶  تا اذان مغرب لغت میخواندم .بعد از نماز و شام از ساعت۷ ونیم تا ۱۲ و نیم دو درس دیگه  میخواندم هرروز  دو ساعت ونیم گوردیس میخواندم و آمار و بیماریها یک روز درمیان دوساعت میخواندم از بهمن اصطلاحات و بهداشت را شروع کردم . از درس اصطلاحات فقط اصطلاحات مهم و پرکاربرد را از کتابIQB   دکتر عباسی و بانک سوالات بختیاری  و تست های طبقه بندی شده میلاد نظر زاده میخواندم و زیاد مرور می کردم. درس بهداشت عمومی را هم با توجه به کنکور سالهای گذشته مطالب مهم و کنکوری را استخراج و مطاله کردم البته معلومات و تجربیات شغلی کمک زیادی به من کرد چون در واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت مشغول کار بودم و سوالات قسمت واکسیناسیون و مادر و کودک و نظام های بهداشتی را به راحتی جواب می دادم.

۱۱-          یکی از سوالات همیشگی داوطلبان روش مطالعه درس اصطلاحات است. شما این درس را چگونه خواندید؟

به سختی . واقعا” خواندن درس اصطلاحات وقت و حوصله زیادی می طلبد . من چون وقت زیادی نداشتم کتاب فرهنگ اپیدمیولوژی را مطالعه نکردم و سعی کردم با بررسی کنکور سالهای گذشته اصطلاحات مهم و کنکوری و پرکاربرد را زیاد بخوانم و تکرار کنم هم چنین عمیق خواندن درس مبانی و اصول به همراه اصطلاحات لاتین هم کمک کننده است.

۱۲-   نظر شما در مورد شرکت در آزمونهای آزمایشی در طول دوره مطالعه چیست؟

اوایل قصد داشتم شرکت کنم ولی چون از برنامه آنها خیلی عقب بودم صرف نظر کردم  ولی به نظرم داوطلبان می توانند به وسیله آزمونهای آزمایشی خود را محک بزنند.

 

۱۳-   در آزمون امسال زبان انگلیسی را چند درصد زدید؟ برای این درس  با چه روشی مطالعه میکردید؟

متاسفانه ۵ درصد. من از ابتدا فقط روی خواندن لغات برنامه ریزی کرده بودم چون وقت زیادی نداشتم . لغات کتاب ۵۰۴ واژه و تافل ۳۰ درس را کامل خواندم و بعد از آن سراغ سوالات زبان کنکور سالهای گذشته رفتم و سوالات vocabulary را کار کردم ولی چون برنامه منسجمی جهت مرور و تکرار نداشتم سرجلسه موفق عمل نکردم و از ۱۵ سوال لغت فقط ۵ پاسخ صحیح دادم (امسال به جای ۲۰ سوال لغت ۱۵ سوال آمده بود )

۱۴-   کلا چه روشی را برای داوطلبان توصیه میکنید؟ چه کسانی می توانند در اپیدمیولوژی موفق شوند؟

رشته اپیدمیولوژی رشته تاپ و مورد علاقه بسیاری از دانشجویان بخصوص دانشجویان و کارمندان بهداشت عمومی است و رقابت سنگینی دارد و حتی یک پاسخ صحیح کمتر یا بیشتر تعیین کننده است و هیچ کس بدون سعی و تلاش فراوان شانس موفقیت ندارد .

 

۱۵-   از چند وقت قبل از آزمون شروع به تست زدن کردید؟

من تست زدن را بعد از عید شروع کردم و پاسخ های تشریحی را از کتاب تست IQB  جلد ۱و۲ دکتر عباسی و کتاب بانک سوالات محمود بختیاری با هم مقایسه می کردم و به دقت و ریز به ریز مطالعه می کردم البته در مواردی پاسخ های اشتباه وجود داشت. مبانی و آمار را از ابتدا همزمان با درس تست هم کار می کردم.

 

۱۶-   اگر فرضا دوباره به زمان قبل از این آزمون برگردید درمورد نحوه درس خواندن خود چه تغییری میدهید؟

از تابستان شروع می کردم و وقت بیشتری به درس بیماریها و زبان و اصطلاحات اختصاص می دادم. نحوه درس خواندنم فقط در درس زبان تغییر می دادم و بقیه درس هارا همان طور می خواندم.

۱۷-   به داوطلبان متقاضی ورود به این رشته چه توصیه دیگری دارید؟

به اندازه آرزویشان تلاش کنند و قبولی در رشته اپیدمیولوژی تلاش و همت زیادی می خواهد. با تلاش و توکل و توسل حتما” موفق می شوند.

۱۸-   چه کسانی در قبول شدن شما در این آزمون نقس بسزایی داشتند؟

استاد عزیزم دکتر خدابخش کرمی ، و دوست و همکار عزیزم زهرا رحیمی و وفا محمدی اصل و خانواده ام . همچنین از دکتر بهمن چراغیان و دکتر مارا چراغی اساتید دوره کاردانی و کارشناسی به خاطر زحماتشان تشکر می کنم .

۱۹-   نظرتان درباره سایت شخصی “عباس عباسی قهرمانلو  ” و کانال تخصصی “آزمون های اپیدمیولوژی” چیست؟ آیا شما استفاده ای از این دو مورد داشتید؟

من زمانی که در مورد منابع و سوالات کنکور سالهای قبل در گوگل جستجو می کردم اتفاقی با سایتتان آشنا شدم و از مصاحبه نفرات برتر خیلی استفاده کردم و همان موقع تصمیم گرفتم با جدیت و اراده بیشتری درس بخوانم و موفق شوم .

۲۰-   چه آینده ای برای خود در این رشته متصور هستید؟ آیا با شناخت قبلی وارد این رشته شده اید؟

من قصد دارم این رشته را تا دکتری ادامه دهم و هیئت علمی شوم .

۲۱-   سخن پایانی شما؟

در پایان از زحمات و مشاوره های خوب شما تشکر می کنم و امیدوارم خداوند به شما سلامتی دهد.

منایع پیشنهادی شما:

 مبانی :

 گوردیس

جی پارک جلد اول بخش ۱و۲و۳و۴

تست : IQB دکتر عباسی جلد ۱و۲ ، تست جامع مبانی اپیدمیولوژی مهدی رنجبران ، بانک سوالات اپیدمیولوژی محمود بختیاری ، مجموعه پرسش های چهار گزینه ای مبانی و روش های اپیدمیولوژی اصغر کاربرد – کاظم خلجی

آمار :

روش های آماری و شاخص های بهداشتی دکتر کاظم محمد و دکتر حسین ملک افضلی 

تست : مرور جامع آمار زیستی دکتر محمود یوسفی ، IQB دکتر عباسی جلد ۱و۲، بانک سوالات اپیدمیولوژی محمود بختیاری

بیماریها :

بیماریهای شایع ایران دکتر پروین یاوری جلد ۱و۲و۳

تست : IQB دکتر عباسی جلد ۱و۲ و بانک سوالات اپیدمیولوژی محمود بختیاری سوالات سال ۹۳ و ۹۴

بهداشت عمومی :

درسنامه جامع بهداشت عمومی دکتر حسین حاتمی فصول مادر وکودک ، واکسیناسون ، سازمانهای مرتبط با بهداشت عفونت بیمارستانی ، مدیریت ، PHC،  HFA

تست : IQB دکتر عباسی جلد ۱و۲، بانک سوالات اپیدمیولوژی محمود بختیاری

اصطلاحات :

فرهنگ اپیدمیولوژی دکتر ملک ناصری

تست : تست های طبقه بندی شده میلاد نظر زاده و زینب بیدل ،  IQB اصطلاحات دکتر عباسی

زبان :

لغات تافل ۳۰ درس

 انگلیسی برای دانشجویان پزشکی دکتر محمد رضا عطایی

تست : درسنامه جامع زبان علوم پزشکی امیر لزگی

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.

فوتر سایت

error: نمی توانید این متن را کپی کنید!