مصاحبه با رتبه ۲ ارشد ۹۵ به همراه کارنامه

سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان و بازدیدکنندگان 

مفتخریم که توانستیم امسال هم در کنار داوطلبان آزمون ارشد ۱۳۹۵ باشیم. اگر کمی و کاستی بوده نیز به حساب خستگی و مشغله زیاد کاری و درسی بگذارید.

اما امروز همانند سالهای گذشته شروع به مصاحبه با دوستان رتبه های برتر ارشد ۹۵ کردیم.

مصاحبه اول را با خانم تهذیبی رتبه ۲ انجام دادیم. یادم است ایشان در اول راه با بنده تماس گرفتند و برای منابع راهنمایی می خواستند  آن موقع هنوز سایت را تاسیس نکرده بودم. امروز خوشحالم که ایشان موفق شده اند که قبول شوند. برای ایشان آرزوی تندرستی و موفقیت در بقیه مراحل زندگی را داریم

۱-       با سلام لطفا خودتان رامعرفی کنید و رتبه و درصدهای خود را عنوان کنید.

سلام مهسا تهذیبی هستم .رتبه ی ۲ کشوری آوردم و درصد هام به این صورته:

مبانی ۶۸٫۸۹   اصطلاحات ۷۲     اپیدمیولوژی بیماری ها ۶۵       بهداشت ۷۳٫۹۱      آمار ۷۳٫۶۱      زبان ۶۵٫۸۳

۲-      آیا بار اول بود که کنکور ارشد اپیدمیولوژی شرکت می کردید؟

بله

۳-       مقطع قبلی خود را در کدام دانشگاه و در چه رشته ای بودید؟ 

رشته رادیولوژی دانشگاه شهید بهشتی

۴-      امسال آزمون چطور بود و به نظرتان چه فرقی با سالهای قبل داشت؟

 مدل سوالات بهداشت تغییر کرده بود. ۴ تا سال داشت که من اصلا اون مبحث رو ندیده بودم. اما در مورد باقی دروس تا حدودی هم راستا بود.

۵-       تا چه حد برای کنکور آماده بودید؟

 ۹۰ درصد

۶-      از جلسه کنکور بگویید. چطور بود؟

دور اول که سوالات رو پاسخ میدادم وسواس شدیدی به خرج دادم. از هر درس هشت تا ده تا سوال نزده داشتم . در دور بعدی خودم رو مجبور کردم که نزده ها رو به نصف برسونم. بیشتر نزده ها رو هم درست حدس زده بودم. وقت آزمون که به پایان رسید حس کردم یکسال پیر شدم . خیلی تمرکز کرده بودم و باورم نمیشد فقط در سه ساعت باید تمام تلاش های یکسال را نشان می دادم.

۷-      کمی در خصوص روال زندگی خود در طول آماده شدن برای کنکور توضیح دهید.(نظم خواب، تفریح و …)

 من تا اسفندماه ،هرماه چهارروز الی یک هفته خودم را تعطیل میکرد و به سفر می رفتم. برای من داشتن روحیه شاد مهمترین چیز در زندگی است.خواب کامل داشتم . اما از عید تنها چیزی که حذف شد سفر بود. تلگرام را هم از عید از گوشی ام حذف کردم.

۸-       قبل از کنکور چه رتبه ای را برای خودتان متصور بودید؟

 هدف را رتبه ی دو گذاشته بودم . روی یک کاغذ نوشته بودم و بالای تختم چسبانده بودم. حالا چرا یک نه ؟ فکر میکردم چون من تغییر رشته ای هستم پس نمی توانم کامل جواب بدهم.  البته اواخر استرس شدید داشتم و به خودم می گفتم تا رتبه ده هم راضیم J

۹-      مهمترین درسی که این مسیر( از شروع آماده شدن برای کنکور تا قبول شدن) به شما داد چی بود؟

  تلاش و استمرار در آن می تواند ما را به جایی که می خواهیم برساند.

 ۱۰-      روش برنامه ریزی و مطالعه خودتان را لطفا بطور کامل توضیح دهید!

ببینید من واقعا هیچ پس زمینه ای نداشتم . بنابراین به خودم دو ماه فرصت دادم که تمام کتاب ها را روزنامه وار بخونم تا مطالب کلی دستم بیاید.از مهر تا اواخر آبان اینجوری گذشت.از آذر هم که شروع کردم خط به خط و فصل به فصل خوندن. سه تا کتاب روزهای فرد می خوندم و سه تای دیگر روزهای زوج. جمعه رو گذاشتم برای مرور و خوندن درس هایی که سر تایمشان نخونده بودم.البته در بخش مرور خیلی تنبلی می کردم .تا عید به این روش دو دور کتاب ها رو خوندم از بعد عید تست زدم . و اشکالات ،نزده ها و غلط زده ها را بررسی می کردم . سعی می کردم مباحثی را که غلط می زدم رو مراجعه کنم به کتاب و دوباره بخوانمش.

 ۱۱-  یکی از سوالات همیشگی داوطلبان روش مطالعه درس اصطلاحات است. شما این درس را چگونه خواندید؟

 دوستی به من گفت تمام لغات رو فیش کن. یه چند روزی فیش کردم دیدم هم کاغذ تلف میشه هم وقت. چهار صفحه چهارصفحه جلو میرفتم به این روش که کلمه رو می خوندم جلوش هم معنی ،بعد از چهار صفحه برمیگشتم و این بار روی معنی ها کاغذ میذاشتم که نبینم و می خواندم آنهایی که بلد نمیشدم رو مارکر میزدم برای مرور دفعه بعدم . بعد از عید هم کتاب آی کیو بی اصطلاحات و فرهنگ اپیدمیولوژی دکتر عباسی را  رو تمرین کردم و بیشتر از روی پاسخنامه ، لغات رو مرور میکردم.

 ۱۲-  نظر شما در مورد شرکت در آزمونهای آزمایشی در طول دوره مطالعه چیست؟

راستش اوایل که تست نمیزدم همش می گفتم کاش آزمونی بود که خودم رو محک بزنم . ولی به نظر من لازم نیست .شما جندماهه اول باید فقط تکست بخونید و بخونید . از عید به بعد که تست بزنید همه چی دستتان می آید.

۱۳-  در آزمون امسال زبان انگلیسی را چند درصد زدید؟ برای این درس  با چه روشی مطالعه میکردید؟

  ۶۵% . راستش من زبانم خوب بود و نگرانی نداشتم بابتش. کتاب لزگی رو از اواخر آذر خریدم . شروع کردم به خوندنش . خیلی رویش وقت نمی گذاشتم .یعنی آخرش هم درس آخر را نرسیدم بخونم

 ۱۴-  کلا چه روشی را برای داوطلبان توصیه میکنید؟ چه کسانی می توانند در اپیدمیولوژی موفق شوند؟

  فکر میکنم بعد چندین سال درس خواندن روش مطلوب هرکسی دستش آمده باشد. من خودم روشم رو بالا گفتم چند سالیست اینجوری درس می خوانم .یعنی حتما دفعه اول باید روزنامه وار باشد. نمی توانم به شما بگویم چه روشی بخونی. اما برنامه ریزی و متعهد بودن به اون می تونه برای همه یکسان باشد. همه باید متعهد باشند به برنامه شان و ناامیدی رو از خودشون دور کنند.اما اینکه چه کسانی می توانند موفق شوند در اپید، سوال سختیست . باید به خودت رجوع کنی . مثلا من می دونم که اوضاع کاریش در ایران خوب نیست یا اونقدر ارج نمی دهند به بهداشت اما من دغدغه ام بهداشت است. من می خوام که به رویام برسم ،بنابراین علی رغم مخالفت های شدید اطرافیانم واردش می شم.

۱۵-  از چند وقت قبل از آزمون شروع به تست زدن کردید؟

یک و نیم ماه قبلش

 ۱۶-  اگر فرضا دوباره به زمان قبل از این آزمون برگردید درمورد نحوه درس خواندن خود چه تغییری میدهید؟ مرور رو انجام میدم .تو برنامم همیشه بود اما ۸۰% انجام نمی دادم

 ۱۷-   به داوطلبان متقاضی ورود به این رشته چه توصیه دیگری دارید؟

 ۱۸-  چه کسانی در قبول شدن شما در این آزمون نقس بسزایی داشتند؟ خانم پونه ملکیفر و دکتر عباسی برای معرفی کردن منابع

 ۱۹- نظرتان درباره سایت شخصی “عباس عباسی قهرمانلو  ” و کانال تخصصی “آزمون های اپیدمیولوژی” چیست؟ آیا شما استفاده ای از این دو مورد داشتید؟

بله هر دو را دارم . در سایت شخصیتان هر وقت از ادامه راهم پشیم.ن می شدم وارد می شدم تا در فضا باشم. قبل از کنکور دوست داشتم می تونستم با بچه های پشت کنکور در تماس باشم.

۲۰- چه آینده ای برای خود در این رشته متصور هستید؟ آیا با شناخت قبلی وارد این رشته شده اید؟

 بله تحقیق کرده ام . هدفم کار کردن در سازمان ملل است.

۲۱- سخن پایانی شما؟  

دریا شود آن رود که پیوسته روان است

منایع پیشنهادی شما:

۱-       مبانی اپیدمیولوژی : گوردیس

۲-       اصطلاحات : دکتر ناصری

۳-       بیماریها : سه جلد پروین یاوری

۴-       بهداشت : سه جلد بهداشت عمومی

۵-       آمار زیستی: DRS

۶-       زبان : لزگی

۷-       برای تست هم من کتاب IQB فرهنگ و اصطلاحات اپیدمیولوژی و  پاسخنامه تشریحی IQB اپیدمیولوژی دکتر عباسی و همکاران را خواندم. خیلی هم مفید بودند و استفاده کردم.

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.

فوتر سایت

error: نمی توانید این متن را کپی کنید!