مصاحبه با رتبه ۱۸ ارشد ۹۸ به همراه کارنامه

سلام

امروز مصاحبه با خانم علیجانی را در سایت قرار دادیم. ایشان از افراد شرکت کننده در آزمونهای ما بودند و در گروه نیز جزو فعالان بودند. به ایشان تبریک می گوییم و بابت شرکت در مصاحبه نیز تشکر می کنیم. انشالله در بقیه مراحل زندگی خود موفق شوند.

۱- با سلام، لطفا خودتان را معرفی کنید و رتبه (کل و سهمیه) و درصدهای خود را عنوان کنید.

فهیمه علیجانی هستم. کارشناسی بهداشت عمومی از سمنان. رتبه ۳در سهمیه و رتبه کل۱۸٫علوم پزشکی ایران قبول شدم.

مبانی ۷۷

اصطالحات ۶۴

بیماری ها ۴۵

بهداشت ۵۲

امار ۵۵

زبان ۲۸

۲- کلا چه شد که تصمیم گرفتید وارد این رشته شوید؟

خب در کارشناسی چند واحد اپیدمیولوژی گذرانده بودیم و متوجه علاقه ام به ابن رشته شدم ولی همچنان مردد بودم برای خواندن ارشد. در گرایش های ارشد بهداشت عمومی اپیدمیولوژی را بیشتر دوست داشتم. تا اینکه ازاواخر اذر ماه تصمیم گرفتم منابع را تهیه کنم

۳- از چه طریقی فهمیدید که منابع و کتب مورد نیاز، کدام ها هستند؟

رتبه ۱۱سال گذشته خانم شاهسون گروه مطالعاتی دکترعباسی را معرفی کردند و به من گفتن هر اطلاعاتی که مورد نیاز است دراین گروه میتوانید پیدا کنید. من که عضو گروه شدم متوجه جو صمیمی و دوستانه شدم و درکنار رقابتی که بین بچه ها بود یک همکاری خوب هم داشتن بچه ها برای خواندن درس ها و رفع اشکال.

۴- لطف کنید برای هر درس زیر بفرمایید چه کتبی را مطالعه کردید؟ (فقط کتب اصلی)

مبانی: گوردیس

اصطلاحات:فرهنگ همه گیری شناسی نوشته کیومرث ناصری

بیماریها:سه جلد پروین یاوری

بهداشت عمومی:سه جلد بهداشت عمومی حسین حاتمی

آمار:همان کتاب تست drs

زبان: IQBدکتر شاهرضا

۵- لطف کنید برای هر درس زیر بفرمایید چه کتبی را مطالعه کردید؟ (فقط کتب تستی)

مبانی:

بانک جامع سوالات اپیدمیولوژی مهدی رنجبران و کتاب ده سالانه iqb

اصطلاحات:بانک سوالات اصطلاحات دکتر عباسی

بیماریها:کتاب ما طراحان دکتر عباسی

بهداشت عمومی:کتاب نوشته محمود خدادوست

آمار:کتاب drs محمود یوسفی

زبان: IQBزبان شاهرضا

۶- لطف کنید برای هر درس زیر بفرمایید روش مطالعه شما چگونه بود؟

مبانی:درس مبانی از ان درس هایی است که باز اول که میخوانیم فکر میکنیم هرانچه که مفهوم ان مطلب بوده را دریافت کرده ایم. ولی در واقع اصلا اینگونه نیست. من یک فصل را اول میخواندم بصورت روزنامه وار. بعد تمرین اخر فصل را سعی میکردم پاسخ دهم. تازه با خواندن تمرین ها متوجه میشدم دراین فصل چه مباحثی بحث شده است و مجددا برمیگشتم تا جواب تمرین هارا از متن پیدا کنم. درکل خواندن گوردیس اسان بود بخاطر متن سلیس و روان کتاب و ترجمه خوبش. اما کمی گیج کننده و شبیه ب هم بود مطالبش ک با یک دور خواندن اصال قادر ب پاسخ گویی نمی باشیم. من تا قبل از تست زدن شاید به جرات بگوییم خیلی از مفاهیم را اشتباه متوحه میشدم یا خیلی از مطالب از دستم خارج میشد تا اینکه تقریبا یک ماه ب کنکور شروع کردم تست های کنکور های سال قبل را زدم و با خواندن پاسخنامه خوبی ک کتاب ده سالانه IQBداشت ب تسلط برسم دراین درس.

اصطلاحات:من از اصطلاحاتخیلی ناامید بودم و تنها به ۲۰%در کنکور بسنده کرده بودم. و هربار ک میخاستم این کتاب را بخوانم با حجم عظیمی از صفحات و مطالب روبرو میشدم ک واقعا هیچ رغبتی برای خواندنش نداشتم. چون روش خواندنش را نمیدانستم. اولین راهکارم نوشتن خلاصه روی برگه ها بود و مرور روزانه انها. اما اصلا ب این برنامه ام نمیرسبدم چون ترم اخر بودم و برنامه کارورزی مانع اینکار میشد. من مطالب را فقط حفظ میکردم بدون اینکه منطورش را بفهمم برای همین بعد از خواندن یک صفحه, مطالب صفحه قبل را فراموش میکردم. خیلی ناامید بودم ازین درس. دقیقاً سه هفته به کنکور کتاب تست دکترعباسی را باز کردم و با خواندن سوال و جواب و نت برداری از هرکلمه از ان چهارگزینه در سوالات ب تسلط دراین درس رسیدم. تازه من فقط یک بخش و نصف از ان کتاب را خواندم ان هم بدون مرور. یعنی تقریبا نصف کتاب را بدون انکه وقت مرور کردن داشته باشم خواندم. اگه برگردم ب قبل, حتما طوری برنامه ریزی میکردم که به همه بخش های کتاب میرسیدم و میخواندم. کمک شایانی که این کتاب به من کرد, توضیحشباهت ها و تفاوت ها کلمات تقریبا مشابه بود.

بیماریها:بیماری ها بیشتر وقت مرا میگرفت. هرروز در برنامه ام خواندن بیماری ها بود. به این صورت ک اول تعداد صفحات را مشخص میکردم ک قرار است تا اخر ماه بخوانم مثال بعد دوساعت در روز وقت میگذاشتم و. میخواندم همزمان نت برداری هم میکردم ک نسبتا کمک کننده بود این نت برداری. مخصوصا برای نکات فرار. برای این میگوییم نسبتا کمک کننده بود چون امسال سوال بیماری هارا کاملا متفاوت طراحی کردن وخواندن کتاب یاوری ب تنهایی کافی نبود برای پاسخ دهی به سواالت بیماری های امسال.

بهداشت عمومی: توصیه من به دوستانی که وقت کافی ندارند خواندن مطالب کارورزی هست(کارورزی بهداشت عمومی).ب جرات ۷۰% تست ها از مطالب کارورزی میاید مثل واکسیناسیون و تمام دستور العمل های وزارت بهداشت. بعضی از بخش های کتاب حسین حاتمی مخصوصا قسمت مدیریت و اقتصاد و اموزش بهداشت و…مفید بودن. بهداشت هرروز در برنامه من بود حدودا دو ساعت.چون از کتاب حاتمی میخواندم خیلی وقتم را میگرفت.همزمان باخواندن قسمت های مشخص شده (مثلا روزی ۲۰ صفحه) نت برمیداشتم ک واقعا کمک کننده بود.در ماه اخرهم فقط تست میزدم و بعضی از مطالب راهم از پاسخنامه کتاب تست اقای خدادوست در میاوردم.

آمار:روزانه حدود ۵صفحه میخواندم (پنج صفحه تست از کتاب drs)

زبان:برای زبان من اصلا وقت نزاشتم.نتیجه خوب هم نگرفتم.ولی خوب به علت نداشتن وقت مجبور بودم.شاید در مجموع کمی لغات خوانده بوده باشم.

۷- دیدگاهی در بین دانشجویان وجود دارد که اعتقاد دارند که برای اپیدمیولوژی حداقل باید دو سال پشت کنکور ماند. نظرتان در این باره چیست؟

اصلا این نظر را ندارم.چون برای منی که شرایطم خیلی بد بود تونستم نتیجه بگیرم.فقط  باید توکل کرد و کمی پشت کار.

۸- قبل از کنکور، رتبه ای که دوست داشتید کسب کنید، چند بود؟

همیشه تصورم این بود ک رتبم حدود ۲۲میشود.

۹- آیا از این رتبه راضی هستید؟ چرا؟

اگه کمی زمان بیشتری داشتم قطعا رتبه ام بهتر میشد.خداروشکر راضیم.

۱۰- طبیعتا کنکور همراه با یاس و ناامیدی است. شما در طول دوره آمادگی ، برای مقابله با این مشکل چهکارهایی انجام دادید؟

در ان روز کلا کتاب را میبستم و با دوستانم بیرون میرفتم.

۱۱- به نظرتان ایده آل ترین روش مطالعه زبان انگلیسی چیست؟ آیا روش خودتان را بهترین می دانید؟

بهترین روش خواندن هرشب یه متن است.

۱۲- شما بطور کلی منابع را چند دور مطالعه کردید؟

۲دور.ویک دور تست.

۱۳- از چه زمانی تست زدید؟

سه هفته اخر.

۱۴- کدام ماده درسی شما را بیشتر به زحمت انداخت؟ بعبارت دیگر با کدام درس در طول آمادگی برای کنکور بیشتر مشکل داشتید؟

بیماری ها و زبان.

۱۵- بطور میانگین روزانه چند ساعت مطالعه داشتید؟

کلا من دو ماه فرصت داشتم.حدودا روزی ۷ساعت مفید

۱۶- مستحضر هستید که سایت و گروههای تلگرامی دکتر عباسی در حال حاضر مورد استفاده تعداد زیادی از داوطلبین قرار می گیرند. هر آنچه که می خواهید به داوطلبین سال بعد بگویید در این قسمت بیان کنید:

برای بیماری ها و بهداشت حتما مطالب وزارت بهداشت را بخوانند.

۱۷- برخی دوستان علی رغم تالش شان قبول نشدند. توصیه شما به این دوستان چیست؟

امیدشون رو از دست ندن و دوباره تلاش کنن.

۱۸- در صورتی که شاغل (کارمند یا آزاد و …) هستید، چگونه توانستید هم به کارتان برسید و هم به مطالعه؟

نیستم

۱۹- در صورتی که پدر یا مادر هستید، چگونه توانستید هم به فرزند(ان)خود برسید و هم به مطالعه؟

نیستم

۲۰- آیا شما در آزمون های آزمایشی خاصی شرکت کرده بودید؟

خیر فقط ازمون تلگرامی دکتر عباسی.

۲۱- تاثیر این آزمونها در برنامه ریزی و رتبه ای که کسب کردید چقدر بود؟

در برنامه ای که قرار بود مطالبم را تمام کنم خیلی تاثیر داشت.و متوجه میشدم سبک سوالات هر درس چگونه است.و در اخر هم نقد و بررسی سوالات و رفع مشکل سوالات که در گروه انجام میشد.

۲۲- اگر سوالی از قلم افتاده یا چیزی برای گفتن دارید بعنوان سخن پایانی می شنویم:

واقعا از پدر عزیز و مادرمهربانم تشکرمیکنم .همچنین از بهترین دوستم اقای فاضلی که در تمام مدت مشوقم بودند و باحرفهایشان به من دلگرمی میدادند تشکر میکنم.

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.

فوتر سایت

error: نمی توانید این متن را کپی کنید!