مصاحبه با رتبه ۱۵ ارشد اپیدمیولوژی ۹۶ به همراه کارنامه

با سلام و درود 

خوشبختانه دوستان قبول شده یکی یکی مصاحبه ها برای بنده می فرستند و بنده هم به محض اینکه وقتم اجازه دهد اقدام به انتشار آنها در سایت می کنم. هم اکنون مصاحبه با آقای عبداله نژاد آماده شده و در این پست می توانید متن مصاحبه با ایشان که رتبه ۱۵ هستند را ببینید. هر چند خیلی ها بقول برخی از عزیزان بیمار هستند و سعی در بسته شدن این سایت می کنند(با برخی سنگ اندازی ها و …) اما هنوز باور دارم که همین مصاحبه ها و ایجاد گروه مطالعاتی ارشد و دکتری نقش مهمی در ایجاد پل ارتباطی و مشاوره ای بین دانشجویان و داوطلبین اپیدمیولوژی دارد. ما تلاشمان را کردیم و راهی که شروع کردیم را ادامه می دهیم. دریافت پیامها و نظرات پرمهر دوستان خستگی ها را از تن ما به در می کند.

  1. با سلام لطفا خودتان رامعرفی کنید

بنام خدا من رحیم عبداله نژاد هستم ،رتبه۱۵ اپیدمیولوژی امسال که با تراز۵۵/۶۴ و با درصدایی که قبلا خدمتتون ارسال کردم تونستم این رتبه رو بدست بیارم.

مبانی اپیدمیولوژی۶۸/۸۹

اصطلاحات۷۷/۷۷

بیماریها۷۷/۷۷

بهداشت عمومی ۴۸/۶۱

آمار ۴۵/۸۳

زبان ۱۴/۱۶

  1. آیا بار اول بود که کنکور ارشد اپیدمیولوژی شرکت می کردید؟

من تا کنون سه بار شرکت کرده بودم سال۸۵بعد فارغ التحصیلی م که رتبم ۹۱شد و سال ۹۲که بین الملل قبول شدم و نرفتم امسال هم بطور جدی شرکت کردم و به خودم قول داده بودم که سال آخری باشه که شرکت میکنم که اگه قبول نشم دیگه سراغ اپید نمیرم.

  1. مقطع قبلی خود را در کدام دانشگاه و در چه رشته ای بودید؟ 

من ورودی سال۸۲نیمه دوم کارشناسی ناپیوسته علوم پزشکی همدان بودم که در اسفند۹۴فارغ التحصیل شدم در رشته بهداشت عمومی

  1. امسال آزمون چطور بود و به نظرتان چه فرقی با سالهای قبل داشت؟

امسال ب نسبت سالهای قبل سوالات سنگین تر بود این رو که میگم بخاطر سطح سوالاتی بود که تا حالا برخورد نداشتم باهاش، شاید بالغ بر بیست بار من سوالات ارشد و دکترای اپید (البته اونایی که مرتبط بودن)رو خوندم و تست زدم میزان درصدایی که میزدم خیلی خیلی بیشتر از اینایی بود ک امسال من تو کنکور زدم ولی خب هر سال شرایط خاصی بر سوالات حکمفرماست.با این حال بنظرم دروس کلیات و مبانی اپیدمیولوژی ب نسبت سالهای قبل سختتر بود.

  1. تا چه حد برای کنکور آماده بودید؟

من بغیر درس  زبان۱۰۰٪آماده بودم چون طبق برنامه ریزیی که از قبل برا خودم داشتم وقت و زمان برای مرور و درس خوندن نیاوردم.

  1. از جلسه کنکور بگویید. چطور بود؟

روز جلسه ی کنکور با توجه به اینکه من از شهرستان به محل آزمون تو ارومیه حرکت کردم بسیار از لحاظ روحی روانی آماده بودم و شکر خدا هیچ استرسی نداشتم سرجلسه هم الحمداله هم روحیه خودمو حفظ کردم هم بیش از یک ساعت و نیم وقت اضافه آوردم. فقط من باتوجه به سرعت بالایی که تو زدن تستها داشتم سه سوال رو به اشتباه وارد  پاسخنامه کردم(۱سوال مبانی،۱سوال آمار و یک سوال زبان ، چون دفترچه سوالات رو همراه خودم آوردم خونه و باکلید سوالات مطابقت دادم در این سه درس مجموعا۱۲٪به خودم ضربه زدم که این هم ناشی از کم دقتی بنده بود). که شاید رتبم در اینصورت بهتر هم میشد که البته همه اینا برمیگرده به آمادگی ذهنی داوطلب.پس توصیه میکنم عزیزان در سالهای بعد دقت بیشتری ب خرج بدن

  1. کمی در خصوص روال زندگی خود در طول آماده شدن برای کنکور توضیح دهید.(نظم خواب، تفریح و..)

من از مهر ماه عضو گروه خلاصه برداری دکتر عباسی بودم باتوجه به اینکه شاغل هم بودم کم وبیش مطالعه ی اضافی هم داشتم ، اما از اول د یماه که بطور جد برنامه ریزی برا خوندن رو شروع کردم از قید خیلی چیزا گذشتم ، کلا دنیای مجازی رو از زندگیم حذف کردم ، تفریح و ورزش رو تا اول فروردین به باشگاه میرفتم دیگه بعد اون نرفتم ، سفر و مسافرت رو آخر هفته ها با خونواده داشتیم ، از لحاظ خواب هم که معمولا من تا ساعت۲درس میخوندم و بعدش میخوابیدم زیاد ب خواب من توجه خاصی نداشتم

  1. قبل از کنکور چه رتبه ای را برای خودتان متصور بودید؟

من قبل کنکور پیش خونواده و همکارام رتبه تک رقمی برا خودم پیش بینی کرده بودم چون واقعا ب این نیت درس خوندنو شروع کردم.

  1. مهمترین درسی که این مسیر( از شروع آماده شدن برای کنکور تا قبول شدن) به شما داد چی بود؟

خواستن توانستن است‌.

من باتوجه به شاغل بودن در دو‌شیفت صبح و عصر بصورت دایم و کمبود وقت در اداره جهت مرور درسها و نیز خستگی ناشی از سرکار بودن هنگام اومدن ب خانه بعد بچی استراحت شروع میکردم ب درس خوندن، فشار زیادی ب خودم آوردم در طول ۶ماه و نتیجه ش هم دیدم.

  1. روش برنامه ریزی و مطالعه خودتان را لطفا بطور کامل توضیح دهید!

من همانطور ک خدمتتون عرض کردم بعلت شاغل بودن نمیتونستم راحت سر کار دذس بخونم بهمین علت دروسی که میخوندم ن برداری میکردم چون اخرین باری ک شرکت کردم سال۹۲بود و من از اون موقع کتابای اپیدو‌باز نکرده بودم همه منابع تازکی داشتن ، هم گوردیس هم اصطلاحات هم آمار هم بیماریهای دکتر یاوری و هم کتب دکتر حاتمی برا کلیات بهداشت، پس بناچار تمام کتابهایی ک میخوندم تو ی دفتر ۲۰۰برگ نت برداری میکردم و‌همون نت برداری ها رو صبحها که به ماموریت اداری میرفتم میخوندم. اما بعدازظهرها نمیشد بخونم .

  1. یکی از سوالات همیشگی داوطلبان روش مطالعه درس اصطلاحات است. شما این درس را چگونه خواندید؟

کتاب اصطلاحات رو من شاید ده بار مرور کردم و خوندم تمام نکات ارشد و دکترای اونو درآوردم ، نت برداری کردم و هی تکرار و تکرار

من اولین بار هر روز یه حرف از حروف کتاب رو فقط روخوانی میکردم در دور دوم اومدم شروع کردم ب یادگیری مطالب مهم و نت برداری

در دوره های بعد هم نکات کلیدی ارشد ودکترا

شاید اگه من دو سوال امسال رو همینجوری از خودم نمیزدم نزدیک۸۵٪میشد درصدم ولی خب آدمی است دیگر اشتباه میکند.

  1. نظر شما در مورد شرکت در آزمونهای آزمایشی در طول دوره مطالعه چیست؟

من در آزمونهای ازمایشی شرکت نکرده و نمیکنم چون خودم شرایط آزمون رو تو خونه برا خودم مهیا میکردم.

  1. در آزمون امسال زبان انگلیسی را چند درصد زدید؟ برای این درس  با چه روشی مطالعه میکردید؟

من زبان رو اصلا و ابدا نخوندم هر چی هم ک زدم از اطلاعات خودم بود ۱۶/۱۴ درصد

زبان درس فراریه و دایره لغاتش بالاست گذاشتم  زبان رو از امسال بطور جدی بخونم.

  1. کلا چه روشی را برای داوطلبان توصیه میکنید؟ چه کسانی می توانند در اپیدمیولوژی موفق شوند؟

من برا بار اول کتابا رو فقط میخوندم و روخوانی میکردم چون خیلی وقت بود ازش فاصله گرفته بودم در کنار اون نت برداری هم میکردم و در دور دوم که تفهیمی میخوندم نت برداری هامم میخوندم ،یعنی هی تکرار و تکرار دیگه طوری شده بود که من از اول اردیبهشت کل کتابارو خونده بودم و وقت کم نیاوردم.

  1. از چند وقت قبل از آزمون شروع به تست زدن کردید؟

تست زنی رو از اول اردیبهشت با سوالات ارشد و دکترای سالهای قبل و کتب تستی معتبر شروع کردم. بعد از هر درس میرفتم سراغ درصد گیری از خودم و جواب سوالات صحیح ، نکات مهم و اشتباهی خودمو تو دفتر نت برداری یادداشت میکردم که برای دور بعد اشتباه نزنم.

  1. اگر فرضا دوباره به زمان قبل از این آزمون برگردید درمورد نحوه درس خواندن خود چه تغییری میدهید؟

تو خوندن درس  زبان و کلیات بهداشت تجدید نظر میکردم چون سختترین و راحتترین دروس ارشد اپید هستن و همیشه هم ازشون غافلیم.

  1. به داوطلبان متقاضی ورود به این رشته چه توصیه دیگری دارید؟

توصیه من به متقاضیان اپیدمیولوژی اینه که هیچ گاه پا پس نکشن از ادامه تحصیل ، اگه واقعا علاقه دارن بیان بصورت جدی دنبال کنن ، چون بنظر من گل سرسبد ارشد گرایشهای  بهداشت اپیدمیولوژیه از تمام رشته ها میان براش آزمون میدن . من باتوجه به اینکه از سال ۸۰که دانشگاه قبول شدم و بخاطر استاد دکتر اسماعیل نسب در سنندج‌علاقمند شدم ب این رشته ولی هرگز از ادامه ش ناامید نشدم تلاش و پشتکار داشتن برای رسیدن به هدف خیلی مهمه،

  1. چه کسانی در قبول شدن شما در این آزمون نقس بسزایی داشتند؟

اول لطف خدا و حمایت خانواده ، سپس تلاش و همت خودم با توجه به گرفتاریهای زیادی که تو محل کار و زندگیم  داشتم سپس دوستان و همکاران خوب که همیشه حامی م بودن . دست تک تک عزیزانی که تشویقم کردند و میفشارم .جا داره از دوست بسیار عزیزم  جناب شاکرمی  که الان ارشد اپید تو ایلام میخونن هم صمیمانه تشکر کنم چون حمایتهای ایشون بسیار تاثیرگذار بود.

  1. نظرتان درباره سایت شخصی “عباس عباسی قهرمانلو  ” و کانال تخصصی “آزمون های اپیدمیولوژی” چیست؟ آیا شما استفاده ای از این دو مورد داشتید؟

من با اینکه تلگرام و دنیای مجازیمو قطع کردم ولی همیشه اولین سایتی که بهش مراجعه کرده و میکنم سایت دکتر عباسی بوده ، بسیار  ازتون ممنونم ک بدون هیچ‌چشمداشتی  دارین خدمت میکنین جناب دکتر، همیشه پیگیر سایتتون بوده و هستم میتونین برین ببینین اولین کسی که درخواست سوالات دکترای امسالو ازتون داشت من بودم . بنظرم کاملترین سایت برا دانشجوهاای ارشد و دکتراست.

  1. چه آینده ای برای خود در این رشته متصور هستید؟ آیا با شناخت قبلی وارد این رشته شده اید؟

میخوام تا نهایت اپیدمیولوژی برم

چون در حال حاضر شاغلم در جهت پیشرفت شغلی م هم که شده ادامه تحصیل هدف اصلی منه ،

  1. سخن پایانی شما؟ 

بازم ازتون ممنونم جناب دکتر عباسی بخاطر زحماتی که میکشین و اجرتون با خدا

به دوستای عزیزم هم توصیه میکنم اگه علاقه دارن نترسن بیان بخونن اپید رو ، فقط تلاش و همت میخواهد و بس

در سختترین شرایط هم میشه موفق شد.

  1. منایع پیشنهادی شما:

بغیر از کتب و منابع اصلی که در سایت دکتر عباسی اشاره شده

من پیشنهاد میکنم IQB اپیدمیولوژی و اصطلاحات و آمار دکتر عباسی رو بخونن

دوس داشتم درسنامه بهداشت دکتر عباسی رو هم بگیرم بخونم ولی متاسفانه نتونستم تهیه کنم

 توصیه میکنم دوستان  حتما اگه شد بخونن

در ضمن تستهای سالهای قبل محمود بختیاری هم عالیست در بحث آمار هم DRSدکتریوسفی بسیار مفیده

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.

فوتر سایت

error: نمی توانید این متن را کپی کنید!