مصاحبه با رتبه ۱ ارشد ۹۴ به همراه کارنامه

سلام

امروز با آقای حسین پور مصاحبه ای را ترتیب دادیم که در ادامه  می توانید مشاهده نمایید.

۱٫با سلام لطفا خودتان رامعرفی کنید و رتبه و درصدهای خود را عنوان کنید.

با سلام ، حسن حسین پور قهرمانلو هستم  متولد و ساکن شهرستان جغتای ، روستای فیض آباد ، کارشناسی ، بهداشت عمومی دانشگاه علوم پزشکی گناباد ( ورودی بهمن ۸۹ ) بودم و در حال حاضر دانشجوی ارشد اپیدمیولوژی تهران هستم. درکنکور امسال هم ( ۹۵-۹۴ ) رتبه ام ۱ شد با درصدهای عنوان شده روبه رو : مبانی :۸۷٫۷۷ اصطلاحات ۹۲٫۵۹ بیماری ها ۹۴٫۴۴ بهداشت عمومی ۶۵٫۲۷ آمار حیاتی ۹۴٫۴۴ زبان ۸۷٫۵

۲٫آیا بار اول بود که کنکور اپیدمیولوژی شرکت می کردید؟

 بله اولین بار بود.

۳٫امسال آزمون چه فرقی با سالهای قبل داشت؟

 آزمون امسال چندین تفاوت با آزمون سالای قبل داشت که مهم ترین تغییراتش تو بخش بیماری ها و بهداشت بود ، بیماری ها چون اولین سالی بود که منبعش عوض شده بود کلا نوع سوالاتش متفاوت با سالای قبل بود ، بهداشت هم نمیدونم چه دلیلی داشت که خیلی سخت تر از سالای قبل اوورده بودن و اکثر سوالاتش هم از بخش مادر و کودک و واکسیناسیون بود که البته اینکه از واکسیناسیون زیاد سوال بدن قابل پیش بینی بود اما سوالات مادر و کودک واقعا سخت بود و غیر قابل پیش بینی ، مبانی و اصطلاحات و زبان تقریبا در حد سوالات سالای قبل بود و آمار هم تقریبا یه خرده مفهومی تر از سالای قبل بود.

۴٫تا چه حد برای کنکور آماده بوده اید ؟

۱۰۰ درصد

۵٫از جلسه کنکور بگویید. چطور بود؟

 شروع جلسه استرس خیلی زیادی داشتم که به نظر من کاملا طبیعیه ، این که شما بخواین نتیجه چندین مدت زحمت کشی و تلاش رو در ۱۶۰ دقیقه بگیرین مطمئنا استرس زاست و چون من سر جلسه با زبان شروع کردم و متن اولی که داده بودن متن سنگینی بود استرسم دو چندان شد ، اما کم کم که از شروع جلسه گذشت تونستم مسلط بشم و خودمو کنترل کنم در حدی که آخر جلسه کاملا با اعتماد به نفس به سوالات جواب میدادم و سوال پاسخ نداده خیلی کم داشتم.

۶٫کمی در خصوص روال زندگی خود در طول آماده شدن برای کنکور توضیح دهید.(نظم خواب، تفریح و …)

من دقیقا با شناختی که از خودم داشتم مطمئن بودم که در کوتاه مدت نمیتونم زیاد فشار بیارم و نتیجه خوب بگیرم ، برا همین هم خیلی زود ، از ترم ۴ کم کم شروع به خوندن کردم و همین طور ملایم درس خوندنو ادامه دادم تا اینکه به کنکور رسیدم ، یعنی در هیچ بازه زمانی فشار آنچنانی رو تحمل نکردم و البته هیچ وقت هم بین درس خوندنم وقفه نیفتاد. اکثر وقتا صبح تا زمانی که خوابم میومد میخوابیدم که بتونم بعد با بازدهی بالا بخونم و تفریحاتم هم یه خرده محدود شده بود در حدی که فقط با ۴ نفر از دوستام که میخوندیم هر چند شب یه بار میرفتیم پارک یا سینما ، البته من و دوتا از دوستام ( آقای احمدی و آقای عرب که الان هم همکلاس هستیم ) تابستان ۹۳ و نوروز ۹۴ هم گناباد بودیم و درس میخوندیم که واقعا خیلی جلو افتادیم.

۷٫قبل از کنکور چه رتبه ای را برای خودتان متصور بودید؟ 

مطمئن بودم که زیر ۵ میارم و خیلی احتمال میدادم که ۱بشم ولی همیشه این احتمال رو هم در نطر داشتم که شاید یه ۳-۲ نفری بیشتر از من خونده باشن و رتبشون بهتر از من بشه.

 ۸٫مهمترین درسی که این مسیر( از شروع آماده شدن برای کنکور تا قبول شدن) به شما داد چی بود؟

اینکه تنها چیزی که آدم ها رو از هم متمایز میکنه فقط ارادشونه و نبوغ فقط شده یک بهانه برای توجیه پیروزی های دیگران درمقابل ما ، چه در کنکور و چه در هر زمینه دیگری از زندگی

۹٫روش مطالعه خودتان را لطفا بطور کامل توضیح دهید

روش مطالعه من در کل درس ها به این صورت بود که ابتدا مطالب رو به طور کامل یاد میگرفتم و بعد این مطالب رو در تستها پیاده میکردم ، برا مبانی اول کتاب گوردیس رو چند بار میخوندم و بعد ، وقتی که احساس کردم دیگه تقریبا مسلط شدم شروع به خلاصه کردن و یادداشت مطالب مهم میکردم و همزمان هم تست ها رو همین جوری گذرا نگا میکردم تا به این نتیجه رسیدم که فقط ۱۵ فصل اول رو بخونم و برا ۵ فصل آخر وقت نذارم چون خیلی کم سوال از این فصل ها اومده بود. در مورد آمار هم چون درس کاملا فرمولی هست سعی کردم که خیلی تست کارکنم و دقیقا همون فرمولای مهم آمار رو در تست های مختلف به کار بردم. در مورد اصطلاحات هم کتاب دکتر ناصری رو چندین بار خوندم و بعد تست کار میکردم که مسلط بشم ،در مورد بیماری ها هم کتاب دکتر یاوری ( هر ۳ جلد ) رو خوب خوندم ولی چون منبع بیماری ها عوض شده بود زیاد دلخوش تستای سالای قبل نبودم و فقط تمرکزمو گذاشتم رو تسلط بر متن کتاب البته من قسمتای تخصصی تر این کتاب ، مثلا درمان و تشخیص رو زیاد با دقت نمیخوندم و رد میشدم و قسمت بیماری های غیر واگیر هم از فصل ۱۴ تا ۲۱ رو روخوانی کردم و فصل ۳۳ به بعد هم اصلا نخوندم  چون بیشتر ، بحثای ذهنی و تصور کردنی بود و زیاد به نظر نمیرسید سوال از این فصلا طرح بشه ، درمورد بهداشت هم بحثای مهم رو فقط دو بار خوندم و تست خیلی زیاد کار کردم. در کل چون درس هایی که تو آزمون ارشد اپیدمیولوژی مطرح هستند درسای متفاوتی هستن بهتره که تا حد امکان هر ۶ درس رو هر روز بخونید تا کمتر خسته بشید و تنوع داشته باشه.

۱۰٫نظر شما در مورد شرکت در آزمونهای آزمایشی در طول دوره مطالعه چیست؟ 

چون خودم تا الان عضو موسسه ای نبوده ام نظر خاصی ندارم.

۱۱٫درآزمون امسال زبان انگلیسی را چند درصد زدید؟ برای این درس  با چه روشی مطالعه میکردید؟

۸۷٫۵ درصد – ابتدا دامنه لغاتم رو با خوندن کتابای ۵۰۴ ، ۱۱۰۰ ، ESM ( انگلیسی برای دانشجویان پزشکی ) ، تافل ، VOCABULARY ( البته کتابشو تا نصفه خوندم ) و مهارت های فراگیری زبان انگلیسی تقویت کردم و بعد از آبان ۹۳ شروع به خوندن لزگی کردم و خیلی از قسمتای مهم تر لزگی از جمله کنکورای چند سال اخیر رو چندین بار تکرار کردم که بیشتر مسلط بشم ، البته من تقریبا از ترم ۳ شروع به خوندن زبان کردم.

۱۲٫کلا چه روشی را برای داوطلبان توصیه میکنید؟ چه کسانی می توانند در اپیدمیولوژی موفق شوند؟

روش تکرار زیاد مطالب یاد گرفته شده و سپس تکرار خیلی زیادتر اونها در تست های استاندارد ( به خصوص تستای ارشد و دکترای سال های قبل ) و یک کار دیگه ای که میتونن انجام بدن و خیلی کمک کننده خواهد بود دانلود دفترچه کنکور سال قبل ( ارشد و دکترا ) و تعیین رشته هایی هست که درس مشترک با رشته اپیدمیولوژی دارند ، مثلا رشته ارزیابی فناوری سلامت( ( HTA  دارای درسهای آمار ، مبانی اپیدمیولوژی و نظام سلامت هست که خیلی از سوالاتش با سوالات کنکور اپیدمیولوژی متفاوت هست و میتونن تستای استاندارد و خوبی باشند. کسانی هم دراپیدمیولوژی موفق میشوند که هم قدرت استنباط بالایی داشته باشند و هم علاقه به نحقیقات داشته باشند.

۱۳٫از چند وقت قبل از آزمون شروع به تست زدن کردید؟

تقریبا از یک سال و نیم قبل از کنکور تستها رو نگاه میکردم ولی به صورت جدی از ۶ ماه قبل از کنکور تستارو همراه با تجزیه و تحلیل کامل کار میکردم ( هم تستای دکترا و هم ارشد )

۱۴٫اگر فرضا دوباره به زمان قبل از این آزمون برگردید درمورد نحوه درس خواندن خود چه تغییری میدهید؟

 با همون روش ادامه میدم و فقط تستای سالای قبلو که تقریبا ۶-۵ بار کار کرده بودمو بیشتر کار میکنم .

۱۵٫به داوطلبان متقاضی ورود به این رشته چه توصیه دیگری دارید؟

با توکل بر خدا کارشونو خیلی محکم ادامه بدن و مطمئن باشن در نهایت در همون حدی که تلاش کردن نتیجه خواهند گرفت.

۱۶٫چه کسانی در قبول شدن شما در این آزمون نقس بسزایی داشتند؟

اول از همه لطف خدا که واقعا کمکم کرد و بعد از اون تک تک اعضای خونوادم که واقعا به همشون مدیونم ، چون از هر لحاظ  کمکم کردن و همیشه درکم کردن ، دوستانم به خصوص هم اتاقی هام ( آقای هاشم پور رتبه ۱ اقتصاد بهداشت ، آقای کوهستانی رتبه ۲ HTA ، آقای عرب رتبه ۳ اپید و آقای احمدی رتبه ۴ اپید ) و همکلاسی های دوران کارشناسی ( ورودی های بهداشت عمومی پیوسته بهمن ۸۹ گناباد )  به خصوص آقای سعید اسدی که همیشه مشوقم بودند.

منابع

مبانی :

۱٫گوردیس

۲٫جلد ۱ طب پیشگیری پارک ( فصل ۱، فصل مطالعات و فصل غربالگری )

۳٫تند آمور اپیدمیولوژی و آمار حیاتی دکتر پیمان سلامتی

کتاب تست IQB اپیدمیولوژی(جلد اول و دوم) عباس عباسی قهرمانلو و همکاران، تست جامع مبانی اپیدمیولوژی مهدی رنجبران و کتاب کنکورهای سالهای قبل اپیدمیولوژی تالیف محمود بختیاری

اصطلاحات :

۱٫فرهنگ اپیدمیولوژی دکتر کیومرث ناصری

  1. تست های طبقه بندی شده اصطلاحات تالیف میلاد نظرزاده و زینب بیدل

آمار حیاتی :

درسنامه جامع آمار حیاتی تالیف ستار رضایی و سیروس علی نیا

بیماری ها :

جلد ۱ و ۲ و ۳ مرجع بیماری های شایع تالیف دکتر پروین یاوری

بهداشت :

فصول واکسیناسیون ، سازمانهای مرتبط با بهداشت ، مادر و کودک ، عفونت بیمارستانی ، مدیریت ، PHC و HFA از کتاب بهداشت عمومی تالیف دکتر حسین حاتمی

کتاب تست جامع بهداشت عمومی نوشته محبوبه رحیمی

زبان :

۱٫تافل

۲٫ESM

۳٫درسنامه جامع زبان علوم پزشکی تالیف دکتر امیر لزگی

دیدگاه خود را بنویسید:

آدرس ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد.

فوتر سایت

error: نمی توانید این متن را کپی کنید!