سلام و درود
چند روز پیش مصاحبه با رتبه یک ارشد اپیدمیولوژی به دستمان رسید اما به دلیل برخی مشغله ها نتوانستیم در سایت قرار دهیم. ایشان جزو اعضای گروه مطالعاتی ارشد می باشند و داوطلبین سال بعد می توانند از حضور ایشان در گروه استفاده نمایند.
به ایشان تبریک عرض نموده و آرزوی موفقیت دارم
- با سلام لطفا خودتان رامعرفی کنید
پریسا جلالی هستم که به یاری خدواند موفق به کسب رتبه یک آزمون ارشد اپیدمیولوژی شدم
مبانی اپیدمیولوژی:۷۲٫۲۲ اصطلاحات پزشکی۷۲٫۲۲
اپیدمیولوزی بیماریها:۸۸٫۸۹ بهداشت عمومی:۶۲٫۵۰
آمار زیستی:۶۶٫۶۷ زبان:۶۰
- آیا بار اول بود که کنکور ارشد اپیدمیولوژی شرکت می کردید؟
خیر اولویت بنده ابتدا کار بود لذا بعد از چند سال تصمیم قطعی گرفتم.البته آزمون سالهای قبل را شرکت نموده بودم
- مقطع قبلی خود را در کدام دانشگاه و در چه رشته ای بودید؟
فارغ التحصیل رشته بهداشت عمومی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانم
- امسال آزمون چطور بود و به نظرتان چه فرقی با سالهای قبل داشت؟
سطح آزمون مثل سالهای قبل بود بغیر از آمار که بنظرم حل احتمالاتش نیاز به وقت بیشتری داشت.
- تا چه حد برای کنکور آماده بودید؟
تقریبا ۷۰ تا ۸۰ درصد برای درس اصطلاحات و بهداشت عمومی وقت کم آوردم
- از جلسه کنکور بگویید. چطور بود؟
قبل از جلسه کمی استرس داشتم اما با شروع سوالات و با توجه به اینکه ۶ سوال اول را در ۲ دقیقه جواب دادم مسلط شدم منتها بنده چون از قبل تنظیم زمانم رو با کرنومتر انجام داده بودم و با ۲ نفر از مراقبین جلسه در خصوص همراه داشتن کرنومتر هماهنگ نموده بودم،متاسفانه روی سوال ۷ یک نفر دیگر از مراقبین در این خصوص معترض شدند که درنهایت مجبور به دادن کرنومتر به ایشان شدم که منجر به از دست دادن اعتماد به نفسم شد که سوال ۷ و ۸ و ۹ رو بدلیل کم دقتی در خواندن سوال ،اشتباه جواب دادم(بعد از جلسه متوجه شدم) اون لحظه به همه داوطلبین که شرایطی مثل من دارند فکر کردم،نمیتونستم زمانم رو با ساعت تنظیم کنم و مرتب بعد از هر سوال نگاه به ساعت میکردم و زمان را محاسبه میکردم( همش به این فکر میکردم زمان رو از دست دادم) بعد از پایان سوالات مبانی سراغ آمار رفتم بجز یکی دو سوال آمار، راه حل بقیه سوالات رو میدونستم اما از ترس کم نیاوردن زمان سوالات مربوط به احتمالات رو رها کردم بالاخره بعد از اتمام سوالات آمار کمی مدیریت اوضاع رو به دست گرفتم.یک ساعت اول به ۱۲۰ سوال اول جواب دادم و زمان باقی مانده رو به زبان اختصاص دادم.خوشبختانه در نهایت زمان کم نیاوردم ولی نتوستم برگردم و به سوالات آمار و ۳ سوال مبانی که وقت گیر بودند پاسخ دهم.
- کمی در خصوص روال زندگی خود در طول آماده شدن برای کنکور توضیح دهید.(نظم خواب، تفریح و….):
من کارمند هستم و این موضوع باعث نگرانی ام بود.از ماه اردیبهشت ۹۵شروع به خواندن کردم و همه مدت به این فکر میکردم که سایر رقبا از ابتدای صبح شروع به خواندن می کنند و من از آنها عقبم. بنابراین از هر فرصتی برای مطالعه استفاده میکردم. گاهی میشد یک روز کامل درس نمیخوندم یا انرژیمو از دست میدادم و سعی میکردم جبران اون روز رو بکنم.روال روزهای اداری از ساعت ۱۵ تا ۲۴ بود که نماز و شام بینش قرار میگرفت. و جمعه از ۸ شروع میکردم. همسر عزیزتر از جانم در این راه دلسوزانه کنارم بود و بعد از خدا ایشان بیشترین کمک رو به بنده نمودند. خداوند را برای داشتنش شکر میکنم.
- قبل از کنکور چه رتبه ای را برای خودتان متصور بودید؟
قبل از آزمون فکر رتبه شدن را نمی کردم اما بعد از آن با توجه به کلید سوالات رتبه زیر ۱۰ متصورم بود.در واقع لطف الهی شامل حال بنده بود.
- مهمترین درسی که این مسیر( از شروع آماده شدن برای کنکور تا قبول شدن) به شما داد چی بود؟
توکل بخدا تو را در بهترین مسیر قرار میدهد. و اراده ات رو تقویت میکند.
- روش برنامه ریزی و مطالعه خودتان را لطفا بطور کامل توضیح دهید!
از ماه اردیبهشت ۹۵شروع به خواندن زبان کردم.با توجه به اینکه در درس زبان انگلیسی صفر بودم و حتی در کنکور سراسری و کاردانی به کارشناسی ، جرات ورود به این سوالات رو نداشتم تصمیم گرفتم با این درس شروع کنم.تا پایان مهر ماه فقط زبان خواندم.ماه آبان کتاب مبانی گوردیس و آذر آمار و دی و بهمن اپیدمیولوژی بیماریهای پروین یاوری و اسفند اصطلاحات و فروردین سرطانها و بیماریهای غیر واگیر و از اردیبهشت ماه ۹۶شروع به خواندن تست نمودم البته در تمام این مدت هر شب ۲ ساعت زبان می خواندم و سه هفته مانده به کنکور خلاصه هامو خوندم.(دروس بیماریهای واگیر،مبانی و غیر واگیر و سرطانها و آمار خلاصه نویسی میکردم.)
- یکی از سوالات همیشگی داوطلبان روش مطالعه درس اصطلاحات است. شما این درس را چگونه خواندید؟
من تا اسفند اصلا این کتاب رو ندیده بودم اسفند این کتاب رو خریده و شروع به خواندن کردم فکر نمیکردم این همه زمان بر باشد یک ماه اختصاص داده شده به این درس تونستم ۱۵۰ صفحه رو مطالعه کنم و تا زمان آزمون حتی فرصت مرور این درس را پیدا نکردم منتها در این مدت واقعا درس زبانم قوی شده بود که به فهم این درس کمک زیادی کرد.و کتاب تست آزمونهای سالهای گذشته دکتر خلیلی کمک زیادی کرد. سعی میکردم تستهای مربوط به این درس رو چندین بار مرور کنم.
- نظر شما در مورد شرکت در آزمونهای آزمایشی در طول دوره مطالعه چیست؟
بنده متاسفانه بدلیل شرایط کاری در این آزمونها شرکت نکرده ام.
- در آزمون امسال زبان انگلیسی را چند درصد زدید؟
برای این درس با چه روشی مطالعه میکردید؟زبان رو ۶۰ درصد زدم.من از خرداد ماه هر جمعه شرایط آزمون رو فراهم و از خودم آزمون میگرفتم و سعی میکردم زمان پاسخگویی به این درس رو کاهش دهم و به این نتیجه رسیدم که یک ساعت و ۴۰ دقیقه از آزمون رو به این درس و یک ساعت به بقیه درسها اختصاص دهم. به زبان مسلط بودم و لی سوالات آخر این درس رو با کم دقتی پاسخ دادم.(در آزمونهایی که در خانه از خودم میگرفتم بالای ۸۰ درصد زبان میزدم ) در کل از درصد زبانم راضی هستم.
- کلا چه روشی را برای داوطلبان توصیه میکنید؟ چه کسانی می توانند در اپیدمیولوژی موفق شوند؟
کسانی که علاقه مندند وارد این رشته شوند من عاشق این رشته هستم. امیدوارم خداوند به همه علاقه مندان و بنده توفیق موفقیت در این رشته را بدهد.
- از چند وقت قبل از آزمون شروع به تست زدن کردید؟
از اردیبهشت ماه . بنده گروه اپیدمیولوژی آقای دکتر قهرمانلو را خیلی دیر پیدا کردم و متاسفانه در اردیبهشت ماه ۹۶،اما با ایشان مشورت کردم و به توصیه ایشان تست زنی را از ارردیبهشت ماه ۹۶(با اینکه هنوز مطالعه رفرنسهایم تمام نشده بود شروع کردم)از ایشان بخاطر صبوری و پاسخدهی هایشان بسیار سپاسگزارم
- اگر فرضا دوباره به زمان قبل از این آزمون برگردید درمورد نحوه درس خواندن خود چه تغییری میدهید؟
سعی میکردم درس اصطلاحات رو از اردیبهشت ۹۵و همراه زبان میخوندم.
- به داوطلبان متقاضی ورود به این رشته چه توصیه دیگری دارید؟
اگر واقعا علاقمند به این رشته هستند موفق خواهند شد.وبرای قبولی توکل بخدا و اراده لازم است و اگر راهنمایی همچون آقای دکتر کنارشان باشد قطعا موفق خواهند شد.
- چه کسانی در قبول شدن شما در این آزمون نقس بسزایی داشتند؟
بعد از خدا همسرم کمک زیادی به بنده نمودند بسیار از ایشان سپاسگزارم و دعا میکنم خودشان نیز موفق شوند. از جناب اقای دکتر قهرمانلو بخاطر راهنمایی ها و کتاب جامعشون متشکرم.
از جناب آقای دکتر مکارم ریاست محترم دانشگاه معاونین مدیران ارشد (جناب آقای مهندس بنی اسدی معاون محترم توسعه و نیروی انسانی، جناب آقای دکتر قهری ریاست محترم پردیس ، سرکارخانم دکتر هابیل زاده معاونت محترم بهداشتی و جناب مهندس ضرغام مدیر محترم نوسازی و توسعه نیروی انسانی ،جناب آقای نارویی مسئول محترم روابط عمومی و سرکار خانم عزیزی سر پرست محترم مرکز بهداشت )که در راه محرومیت زدایی از چهره دانشگاهی نوپا تلاشی بی شائبه و شبانه روزی می نمایند و در راستای حمایت از علم و دانش و نیز اینجانب از هیچ تلاشی فروگذار ننموده اند سپاس فراوان دارم.
- نظرتان درباره سایت شخصی “عباس عباسی قهرمانلو ” و کانال تخصصی “آزمون های اپیدمیولوژی” چیست؟ آیا شما استفاده ای از این دو مورد داشتید؟
همانطور که گفتم متاسفانه بنده این گروه را خیلی دیر پیدا کردم ولی در همان مدت کوتاه ،راهنمایی های جناب دکتر قهرمانلو بسیار مفید بود. درخصوص آزمونها، بنده شرکت ننموده ام ولی با شناختی که در این مدت از آقای دکتر دارم قطعا دانش بسیاری در این خصوص دارند.
- چه آینده ای برای خود در این رشته متصور هستید؟ آیا با شناخت قبلی وارد این رشته شده اید؟
من عاشق این رشته هستم و تحصیل را نوعی عبادت می دانم.امید که باری تعالی توفیق به بنده حقیرش عنایت فرماید.
- سخن پایانی شما؟
نگران فردایت نباش
خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست
ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند !
اعتماد کن به خدایی اش …
وتلاش کن……
- منایع پیشنهادی شما:
کتاب اپیدمیولوژی لئون گوردیس ترجمه دکتر هلاکویی نائینی و دکتر صباغیان،کتاب فرهنگ جامع همه گیر شناسی تالیف دکتر کیومرث ناصری ،۳جلد کتاب مرجع اپیدمیولوژی بیماریهای شایع ایران تالیف دکتر پروین یاوری،کتاب بانک آزمون بهداشت عمومی تالیف محمود خدادوست،دستورالعمل کشوری واکسیناسیون ، سند ملی بیماریهای غیر واگیر،بوکلت های وزارت خانه،روشهای آماری و شاخص های بهداشتی دکتر کاظم محمد و دکتر ملک افضلی،کتاب تست مرور جامع آمار زیستی محمود یوسفی،کتاب IQB زبان انگلیسی دکتر سارا شاهرضا،کتاب IQBمجموعه آزمونهای کارشناسی ارشد تالیف دکتر عباس عباسی قهرمانلو،کتاب تست ۱۰۰۰ نکته،کتاب تست۵۰۰ نکته